24K Gold (DNA Genetics)

24K Gold is een van DNA's meest prestigieuze cannabis strains. Ze is een combinatie van de meervoudig bekroonde Kosher Kush en de 12x cup winnaar Tangie. Het resultaat is een genetische titaan en ware all-star strain die op elk niveau presteert. Ze heeft drie stabiele fenotypen, die allemaal een sterke high opwekken. 24K Gold heeft een bloeiperiode van 9-10 weken en kan 550g/m² opleveren.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Kosher Kush x Tangie
Bloeitijd 9-10 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 45.00
€ 45.00
3 zaden € 45.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

24K Gold: Win de cannabis jackpot met 24K Gold

Een schatkist met goud staat op je te wachten! DNA Genetics creëerde de hoogste kwaliteit goud in hun laboratoria, per definitie, zou je ze dus alchemisten kunnen noemen. Deze onberispelijke zaadbank is voortdurend op zoek naar het ultieme, gouden recept. Door het kruisen van Kosher Kush met Tangie, kwam 24K Gold aan het licht.

De bloeitijd duurt ongeveer 9-10 weken; dat is de vereiste tijd voor 24K Gold om spectaculaire THC en verbazingwekkende highs te produceren.

Deze cultivar levert prachtige kleuren van donkergroen, oranje, bruin en paarse tinten op de kelken. Als je van veelzijdige highs houdt, bestaat 24K Gold uit 60% indica en 40% sativa genetica, en levert een ouderwetse en pure high. Je kunt solide opbrengsten van 550g/m² verwachten, of zelfs meer als je 24K Gold buiten kweekt. Het oogsten van deze soort is net als het volgen van het einde van de regenboog en een pot met goud ontdekken!

Alleen eersteklas alchemisten zoals de kwekers van DNA Genetics kunnen 24K Gold heerlijk laten ruiken, met zijn citrus en mandarijn geur. Verwacht een luxueuze ervaring. Kweek deze heerlijkheid, behaal je Alchemist diploma samen met een ruime hoeveelheid 24K Gold!

Andere producten van DNA Genetics