Peppermint Kush (Barney's Farm)

De smaken van Peppermint Kush slaan hard in op je smaakpapillen. Het roken van deze, 90% Indica, variëteit is een geweldige ervaring, dankzij de interessante kruidige/mint-achtige aroma's. Een hoog CBD- en THC- gehalte maakt deze plant medisch waardevol. Peppermint Kush is eenvoudig te kweken, blijft kleiner dan 90cm en ontwikkelt sterke zijtakken. Verrukkelijk!

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders Stella Blue x Nepali Kush
Bloeitijd 9-10 weken
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) 90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 80-90cm
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 39.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Peppermint Kush: Peper en Munt in een 90% indica-variëteit met een hoog THC- en CBD-gehalte

Peppermint Kush is een indica-dominante hybride, afkomstig van de beroemde Barney's Farm zadenbank. Deze strain is een kruising van een Stella Blue met een Nepali Kush, de aroma's van deze twee gaan goed samen en er werd één van de smakelijkste soorten die er zijn gecreëerd. Wat de genetica betreft wint de indica, want ze heeft voor 90% indica-genen. Daarom heeft deze soort medicinale eigenschappen en sterke zijtakken.

De kwekers van Barney's Farm hebben ervoor gezorgd dat hun strains in de meeste omstandigheden gekweekt kunnen worden, en dat geldt ook voor de Peppermint Kush; je kunt haar zowel binnen als buiten kweken. De plant blijft over het algemeen klein, ongeveer 90 cm. Ze produceert echter sterke zijtakken die in de laatste twee weken van de bloeiperiode ondersteund moeten worden. De zijtakken komen dan echt vol te zitten met grote cola's die vol met hars zitten. De bloeiperiode duurt ongeveer 50 tot 55 dagen, en levert een vette oogst op van 550g/m².

De Peppermint Kush blinkt uit met, zoals de naam al doet vermoeden, een buitenaards aroma. De kans is groot dat je nog nooit zo'n heerlijke mix van smaken hebt geprobeerd! De pepersmaak van de Stella Blue en de pepermuntachtige nasmaak van Nepali Kush creëren een fijnproevers-ervaring die om méér vraagt. Peppermint Kush kan zich ook beroemen op hoge THC- en CBD-gehaltes, waardoor de soort gewaardeerd wordt voor medicinale toepassingen. De high is mild met een sterke fysieke ontspanning, wat van pas komt bij het behandelen van slapeloosheid en chronische pijn.

De geur en de smaak van Peppermint Kush zijn op zich al een goede reden om haar eens te proberen. Maar zelfs zonder die heerlijke smaak is het een eenvoudig te kweken soort die een grote opbrengst medicinale toppen produceert.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm