Ayahuasca Purple (Barney's Farm)

Ayahuasca Purple is een prachtige cannabis plant en een kruising van Red River Delta en Master Kush. Ze ontwikkelt zich als een bijna pure Indica, met brede waaierbladeren en een hoogte van 90-100cm. De magie vindt plaats in de laatste twee weken van de bloei: Enorme toppen ontwikkelen paarse, robijnrode en rode tinten. De bloeiperiode bedraagt 55-65 dagen en ze levert tot 600g/m².

Genetica 100% indica
Ouders Red River Delta x Master Kush
Bloeitijd 55-65 dagen
THC% 21%
CBD% 1.4%
Opbrengst (binnen) 650g/m²
Hoogte (binnen) 90-100cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 27.00
3 zaden € 27.00
5 zaden € 58.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Ayahuasca Purple: Word één met het universum met deze 100% Indica

Ayahuasca Purple is een soort die de geest van de ganja connaisseur omringt met mystieke vibes. Als je geniet van mediteren en je je graag één voelt met het universum, is deze soort perfect voor jou.

Toen Red River Delta en Master Kush elkaar ontmoetten, wisten ze dat het zo moest zijn; echte liefde bloeide op. Hun liefdeskind werd Ayahuasca Purple gedoopt en bracht een overvloed van genot naar de ganja gemeenschap.

Alle fanatieke puristen zullen het fijn vinden om te weten dat deze soort voor 100% uit indica genen bestaat. Na het consumeren van deze magische cannabis, zal een relaxt en chill gevoel volgen. Als je geniet van enorme waaierbladeren en paarse toppen, kan je je lol op met deze soort.

De bloeiperiode bedraagt ongeveer 55-65 dagen, wat vrij kort is. Kwekers die staan te popelen om de schaar te pakken, zullen verrukt zijn met Ayahuasca Purple. Buitenkwekers kunnen eind oktober met de oogst beginnen, maar houd wel rekening met het klimaat op jouw locatie.

Het THC-niveau is 21%, wat een overvloedige hoeveelheid is; de verbazingwekkende kristallen zullen je hand vasthouden terwijl jij je geest ontdekt. Het CBD-niveau is een redelijke 1,4%.

De binnenkweker kan rekenen op een opbrengst van ongeveer 650g/m², terwijl buitenkwekers ook kunnen rekenen op een overvloed aan paarse toppen.

De mysterieuze Ayahuasca Purple is redelijk klein van stuk, met 90-100cm binnen en ook een beperkte hoogte buiten. Dit is vrij standaard voor Indica genetica. Daarnaast is een compacte plant is natuurlijk perfect voor beperkte ruimtes en discrete projecten.

Ayahuasca Purple, met haar mysterieuze effecten, is een perfecte soort om direct in je tuin te zetten. Ze is ideaal voor indica puristen, onderzoekers van het bewustzijn en liefhebbers van purps!

Recommended products
Ayahuasca Purple is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Barney's Farm