Blue Cheese (Barney's Farm)

Blue Cheese van Barney's Farm is een hoogproductieve, eenvoudig te kweken strain, dus ideaal voor beginners die af en toe een foutje maken en nog steeds goede resultaten willen behalen. Blue Cheese, een combi van Original Cheese x Blueberry is een 80% indica die bedompt en Cheesy smaakt, gevolgd door zoete berry ondertonen. In 52-57 dagen bloeien, levert ze tot 650g/m² verdovende wiet.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Cheese x Blueberry
Bloeitijd 52-57 days
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 650g/m²
Hoogte (binnen) 90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 80-90cm
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
€ 29.00
3 zaden € 29.00
5 zaden € 62.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Cheese: Een Topklasse Cheese variëteit van Barney's Farm

Het is niet moeilijk om je voor te stellen waarom sommigen de Blue Cheese van Barney's Farm één van de beste Cheese soorten vinden die er tegenwoordig te verkrijgen zijn. Deze variëteit heeft veel fantastische kwaliteiten waardoor ze een uitstekende keuze is voor zowel enthousiaste kwekers als rokers.

Ze hebben bij Barney's farm een Original Cheese genomen, en die gekruist met een Blueberry, waardoor een buitengewone 80% indica cannabis variëteit gecreëerd werd die heel makkelijk te kweken is. Dit is één van die soorten die we van harte kunnen aanbevelen, met name voor nieuwe kwekers, omdat er weinig mis kan gaan. Geef haar genoeg H2O en voedingsstoffen, en ze groeit er vrolijk op los zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Een ander voordeel van de Blue Cheese is haar kleine formaat. Ze wordt niet veel groter dan zo'n 80 tot 90 cm, wat inhoud dat ze erg geschikt is voor kleinere ruimtes, en je je geen zorgen hoeft te maken dat ze ongecontroleerd gaat groeien. Wat ze inlevert aan hoogte maakt ze ruimschoots goed omdat ze sterke zijtakken ontwikkeld die binnen de kortste tijd vol zitten met vette toppen. Haar korte bloeiperiode van slechts 52 tot 57 dagen en de behoorlijke oogst van ongeveer 650g/m² zijn nog enkele pluspunten.

De combinatie van Cheese en Blueberry genetica zorgen voor een onweerstaanbare smaakcombinatie. Denk daarbij aan de wietsmaak van Cheese die bij veel rokers zo geliefd is, gecombineerd met zoete en fruitige Blueberry ondertonen. Je kunt er van uit gaan dat je van haar smaak gaat watertanden en je na het eerste trekje meer wilt.

Van Blue Cheese krijg je een typische, zeer bevredigende indica-high die heel sterk en bijzonder rustgevend is. Ze is precies wat je nodig hebt als je na een lange dag wat wilt relaxen. Met haar hoge CBD-gehalte en verdovende effect is het ook een uitstekende keuze voor medicinale gebruikers die op zoek zijn naar een strain die pijn, angst en stress vermindert.

Recommended products
Blue Cheese belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blue Cheese - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Barney's Farm