2 - Indica Cup at High Times Cannabis Cup 2007

Crimea Blue (Barney's Farm)

Crimea Blue is de mix van de schandalig zoete Blueberry met een Turkman van de kwekers bij Barney's Farm. Het resultaat is een eenvoudig te beheren, stevige, kleine plant zonder fratsen die een zeer uitgesproken citrus- en rozemarijnsmaak produceert en een zware, cerebrale high opwekt. Crimea Blue heeft een bloeiperiode van grofweg 55 dagen en de buit kan mogelijk 600g/m² bedragen.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Turkman x Blueberry
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 18%
CBD% 0.6%
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 70-80cm
Opbrengst (buiten) Medium
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.00
€ 34.00
5 zaden € 34.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - Indica Cup at High Times Cannabis Cup 2007
Beschrijving
Beschrijving

Crimea Blue: Indica-dominant afkomstig van de Krim met een korte bloeiperiode

De Krim heeft meer te bieden dan adembenemende plekken om te roken; De Crimea Blue variëteit brengt het beste uit de natuur van dit schitterend mooie Zuid-Oekraïnse schiereiland. De ouders van Crimea Blue zijn de Turkman (uit de Krim) en Blueberry, een legendarische indica.

De genetica is indica dominant met 80% indica en 20% sativa genen. Als je eens heerlijk wilt ontspannen op een sprookjesachtige rooklocatie en de nalatenschap van de Krim wilt omarmen is deze variëteit zeker iets voor jou.

De bloeiperiode duurt slechts 55 tot 60 dagen. De korte bloeiperiode is mooi meegenomen als je per ongeluk zonder wiet komt te zitten en je hebt ineens een niet te bedwingen behoefte aan een portie stevige indica genetica. Het is ook altijd een hoop minder gedoe om planten met een korte bloeiperiode te kweken. Als buitenkweker doe je er verstandig aan om tegen het eind van September te oogsten. Deze plant is fantastisch voor de wat koudere klimaten dankzij de korte bloeiperiode, die afloopt voordat de winter zijn intrede doet.

De Crimea Blue heeft een middelmatig THC-gehalte van 18%. Deze magnifieke strain kan je stress verminderen en je meenemen naar de diepste gedrochten van je gedachten. Het CBD-gehalte ligt rond 0.6%.

De opbrengsten zijn spectaculair: binnenkwekers kunnen van de Crimea Blue een oogst verwachten van 600g/m², en dat is niet mis gezien de korte bloeiperiode. Dus als je de opbrengst van je oogst wilt vergroten is dit je kans.

Deze variëteit is behoorlijk klein, je moet er rekening mee houden dat ze maar 70-80cm hoog wordt, dat is echt een klein opdondertje. Om diezelfde reden is ze uitermate geschikt als je haar een beetje wilt verbergen of als je een kleinere kweekruimte hebt. Je zou er best een in het bos kunnen planten, en ze is klaar voor je 't weet.

Met de rozemarijn en citroenachtige aroma's smaakt de Blue Crimea net zo goed als voelt. Dit is een uitstekende strain voor beginnende kwekers die graag relaxen en van het leven genieten. Genetica van de Krim, hartelijk welkom!

Andere producten van Barney's Farm