Skywalker (Dutch Passion)

Skywalker van Dutch Passion is de kruising van twee meervoudig bekroonde soorten (Blueberry en Mazar) en dit zorgt voor een variant met een intense fruitige/zure smaak en een krachtige high die net zo hard aankomt op het lichaam als de geest. Ze groeit wat traag, maar als je geduld hebt, word je beloond met onwijs geweldige wiet. Skywalker bloeit in 8,5 week.

Genetica Indica-dominant
Ouders Mazar x Blueberry
Bloeitijd 8.5 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 33.00
3 zaden € 33.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Skywalker: May the dank be with you, my young ganja man

Dutch Passion moet nog bevestigen of de naam "Skywalker" een afgeleide is van "op wolkjes lopen", een sensatie die merkbaar is tijdens de uitmuntende high van deze soort, of dat het simpelweg naar Star Wars verwijst. Hoe dan ook; "de force" is met Skywalker. Na het gebruik van deze soort zullen krachtige indica vibes voelbaar zijn. Dutch Passion verzekert dat het proces van stabilisatie en selectie uiterst nauwkeurig is uitgevoerd. De overheerlijke smaken en aroma's zullen al in de bloeiperiode duidelijk worden.

SKYWALKER - GENETICA EN EFFECTEN

Deze indica-dominante krachtpatser zal kalmerende gevoelens opwekken. Als je houdt van relaxte sensaties en een lekkere couch-lock, moet je Skywalker hebben. Na het mixen van Blueberry (1ste prijswinnaar op HTCC, 2000) met Mazar (2de prijswinnaar op HTCC, 1999), leidde de hybridisatie tot een bevoorrechte nakomeling. De originele Blueberry en Mazar aroma's zijn succesvol doorgegeven aan de volmaakte Skywalker. Dankzij het gemiddeld hoge THC-niveau worden functionele sensaties opgewekt, maar als de dosis wordt verhoogd, kan een sluimerslaapje snel volgen.

SKYWALKER - ONTWIKKELING

Binnenkwekers kunnen van Skywalker ongeveer 400g/m² verwachten. Deze plant is perfect geschikt voor de "sea of green" methode, vanwege het formaat en de veerkracht. Skywalker zal zowel binnen als buiten klein van stuk blijven. Na een bloeiperiode van ongeveer 8,5 weken kunnen de toppen worden geoogst.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion