AutoNight Queen (Dutch Passion)

Op zoek naar maximale kracht in een autoflowering, indica dominante strain? Staak je zoektocht. AutoNight Queen bevat overdreven veel THC, ongeveer 20% en sleepte de eerste prijs in de wacht op de 2015 Champions Cup in Málaga. Deze geniale kruising van Mazar-i-Sharif en de "original" Night Queen levert absoluut waar voor je geld. Oogsten van 500g/m² of 150g/plant zijn niet onrealistisch.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Night Queen x auto Afghan Mazar-i-Sharif
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) 100-150g/plant
Hoogte (buiten) 1m
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Night Queen: Extreme resultaten, zeker voor een autoflower

Ganja liefhebbers, luister en huiver! Dutch Passion heeft een zeldzaamheid ontwikkeld en haar Auto Night Queen gedoopt! Deze soort is de uitverkorene; de extreme kracht en verrukkelijke high maakt van deze soort de meest onberispelijke autoflower op deze aardbol en ver daarbuiten. Auto Night Queen ontving de 1ste prijs voor beste autoflower op de Champions Cup in Málaga 2015 en de Highlife Cup in Amsterdam in 2016.

AUTO NIGHT QUEEN - GENETICA

Het erfgoed van Auto Night Queen kan worden herleid naar een fotoperiode Night Queen en een donker gekleurde, autoflowering Afghan Mazar-i-Sharif variant. De hybridisatie van deze twee leidde tot de beruchte Auto Night Queen, die tot wel 20% THC bevat. Dit is opvallend, gezien de autoflowering eigenschap. Het zal moeilijk worden nog een autoflowering variant te vinden met een vergelijkbare hoeveelheid THC. "Alle autoflowering varianten bevatten slechts een gematigde hoeveelheid THC" is een mythe die door Dutch Passion nu vakkundig is ontkracht, dankzij de release van hun Auto Night Queen.

AUTO NIGHT QUEEN - EFFECTEN

Auto Night Queen is een soort van topklasse. Met haar indica dominantie, verstrikt ze de geest van de gebruiker in een zoete, mellow toestand van overpeinzingen. Triviale gedachten en zorgen zullen verdwijnen. Dankzij de eerder genoemde kracht, zal de lichamelijke stone ook heftig zijn. Zorg dat je minimaal 3 uur lang geen plannen hebt voordat je deze schoonheid gebruikt.

AUTO NIGHT QUEEN - ONTWIKKELING

Auto Night Queen wordt ongeveer 100cm hoog, wat perfect is voor kleinere en discrete projecten. Ze voltooit haar levenscyclus in slechts 10 weken van zaad tot oogst. Binnenkwekers zien grote aantallen met kristallen bedekte toppen, ongeveer 500g/m². Buiten zal Auto Night Queen ongeveer 100-150g/plant produceren. Als je de bloeiperiode afzet tegen de extreme kracht, de opbrengst en de superieure high, moet je tot de conclusie komen dat Auto Night Queen daadwerkelijk de meest ultieme soort is.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion