Durban Poison (Dutch Passion)

Deze, voornamelijk sativa, soort heeft een opmerkelijke geschiedenis van succes. In de jaren '70 kregen ervaren Hollandse kwekers wat zeer krachtige South African sativa genen in handen en creëerden een monster. Vele jaren inteelt resulteerde in een krachtige plant die de uitdagingen van Moeder Natuur kan weerstaan. Windstoten, zware regenbuien en schimmel... kom maar op!

Genetica Sativa dominant
Ouders Durban Poison
Bloeitijd 8.5 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 2-3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Durban Poison: De sativa-dominante geestverheffer sinds de jaren '70

Het verhaal begint met een man, de legendarische Ed Rosenthal. In de jaren '70 reisde hij naar de Zuid-Afrikaanse havenstad Durban. Hij ontdekte de meest beestachtige sativa landsoorten, en selecteerde en stabiliseerde ze om de ultieme sativa te verkrijgen. Na het verzamelen van een paar samples, kreeg Amsterdam grip op deze magnifieke genetica, en kwam Durban Poison aan het licht. Dutch Passion heeft besloten om de old-school genetica te verbeteren, om de groeipatronen en de highs te perfectioneren.

DURBAN POISON - GROEI

De Durban genetica zijn snel gewend geraakt aan het Noord-Europese klimaat. De planten zijn bestand tegen de wind, koude temperaturen en schimmel. Met andere woorden, het is een stevige sativa. Zowel binnen als buitenkwekers kunnen enorme oogsten verwachten. Durban Poison wordt buiten ongeveer 200-300cm hoog; klassieke sativa hoogten. Na slechts 8.5 bloeiweken is deze soort klaar voor de oogst en voor het uithardingsproces.

DURBAN POISON - GENETICA EN EFFECTEN

Het hoge THC-gehalte zorgt voor een behoorlijke verheffing van de geest. Met deze sativa-dominante soort voelt de gebruiker zich “woooooaahhhh”. Als je op zoek bent naar verheffende vibes en gelukkige gedachten, dan is Durban Poison de perfecte keuze. Dutch Passion heeft deze feminized zaden speciaal gemaakt voor de old-school ganja liefhebbers, nieuwsgierigen, en bewonderaars van de klassiekers.

  • Top 7 Cannabis Strains Om Te Ontstressen

    Cannabis is voor de meeste stoners een fantastische manier om te ontstressen. Maar wist je dat onderzoek aantoont dat een kleine dosis THC direct de manier waarop we met stress omgaan positief kan beïnvloeden? Lees verder voor meer info en bekijk Zamnesia's 7 beste strains om te ontstressen!

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion