Critical (Zativo Seeds)

Critical is een geweldige soort die pronkt met grote opbrengsten, korte bloeitijden en een product van uitstekende kwaliteit. Dit beest is de combinatie van Afghaan en Skunk. Ze heeft 7 weken nodig om te bloeien en kan 600g/m² produceren.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Afghan Kush x Skunk
Bloeitijd 7 weken
THC% 18%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 600+g/m²
Hoogte (binnen) 80-140 cm
Opbrengst (buiten) 600-700g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 28.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical - De 7 weken cannabis cashcrop!

Alles wat je zou willen van een marktgewas kun je vinden in deze Afghani x Skunk cross over... Critical. Potent, hoogrenderend, makkelijk te kweken en een snelle bloei maken Critical tot een behoorlijke producent.

Critical is overwegend Indica en past als all rounder bij bijna alle (zo niet alle) soorten kwekers. Dankzij haar Skunkerfenis is Critical gezegend met een zeer scherpe smaak en geur. Ze heeft een fruitigheid die je smaakpapillen niet kunnen negeren (dat zouden ze ook niet eens willen). Gebruikers kunnen een diepe en bevredigende stone-ervaring verwachten, die door je lichaam heen stroomt, zeer ontspannend is en evenzo verjongend. Critical is perfect voor die momenten waarop je gewoon wilt chillen of ontspannen in het gezelschap van vrienden.

Vanuit medisch oogpunt is Critical zeer geschikt om een heleboel verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder stress, angst en algemene kwaaltjes en pijnen.

Zoals al vermeld is Critical een makkelijk te kweken soort, waar zelfs beginnende kwekers niet al te veel moeite mee zouden moeten hebben. Ze blijft dicht bij de Indica blauwdruk (om het zo maar eens te zeggen), want ze groeit met dezelfde stevigheid en veerkracht. Critial groeit in de binnenkweek meestal op tot een hoogte van 1 meter - ze heeft slechts 7 weken nodig om een ideale opbrengst op te leveren. Als je haar buiten kweekt, floreert ze het best in een warm klimaat, maar in een kas doet ze het ook goed. Over het algemeen zal de oogst eind september klaar zijn. Je kunt een verbluffende opbrengst verwachten van 600 g/m² - niet slecht voor 7 weken werk, of wel soms!?

Of je nu een beginner, veteraan of commerciële kweker bent, Critical heeft een algemene aantrekkingskracht die haar brede arsenaal aan talenten recht doet. Als je op zoek bent naar een kwalitatief Indicamarktgewas of gewoon een soort wilt waar je niet al te veel moeite voor hoeft te doen, dan zijn de cannabiszaadjes van Critical echt iets voor jou.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Critical belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Critical - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo