Hash Ultimate (Zativo Seeds)

Hash Ultimate is de perfecte keuze voor de productie van hash, want ze doet haar naam eer aan! Ze is ontstaan uit een kruising tussen Afghan Kush, Northern Lights en Skunk en blijft in de binnenteelt op een beheersbare hoogte van 80-120cm. Na een bloeiperiode van slechts 7-8 weken, zal de beloning voor je inspanningen oplopen tot 400-450g/m².

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Afghan Kush x Northern Lights x Skunk
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) 400-450g/plant
Hoogte (buiten) 150-200cm
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.50
€ 7.50
1 zaadje € 7.50
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Hash Ultimate - Doet haar naam eer aan

Hash Ultimate is de perfecte keuze voor hash liefhebbers, want ze doet haar naam eer aan! De kruising tussen Afghan Kush, Northern Lights en Skunk resulteerde in een compacte en uitzonderlijk harsachtige strain met een korte bloeiperiode en een hoog THC gehalte, waardoor ze ook een geweldige kandidate is voor de productie van hash.

Hash Ultimate is geschikt voor binnen-, buiten- of kasteelt. Binnen blijft deze 80% Indica/20% Sativa hybride op een beheersbare hoogte van 80-120cm en je kan met je schaar aan het werk na een bloeiperiode van slechts 7-8 weken, wat haar een prima keuze maakt voor ongeduldige kwekers met ruimtegebrek. Je liefdevolle verzorging zal rijkelijk worden beloond met 400-500g/m². Buiten zal deze groene koningin ongeveer 150-200cm hoog worden en haar vorstelijke toppen afleveren in september, waarbij wel 400-450 gram per plant kan worden behaald.

Hash Ultimate bevat 18% THC in het eindproduct. Dit vertaalt zich in een sterke stone met heftige, lichamelijke effecten, dus bereid je erop voor dat je met moeite van de bank af komt na het roken van deze uitmuntende wiet. Als je ontspanning zoekt en spierspanning wil verlichten, zal je genieten van haar invloed.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Zativo