Chocolate Haze (Zativo Seeds)

Wil je bij iedere hijs die zoete chocoladesmaak proeven? Zoek dan niet verder, want Chocolate Haze zal je absoluut verbazen. Deze soort brengt de meesterlijke genen van Chocolate Thai en Cannalope Haze samen en laat je binnen de kortste keren glimlachen als de Kolderkat! Chocolate Haze heeft een bloeitijd van 8-10 weken.

Genetica 95% sativa - 5% indica
Ouders OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Bloeitijd 8-10 weken
THC% 20%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) 90-150cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 150-200cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
1 zaadje € 8.50
3 zaden € 34.50
5 zaden € 32.50
10 zaden € 55.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Chocolate Haze - Snelle Sativa met zoete resultaten

Chocolate Haze is een all round cannabisgewas die korte bloeitijden, overvloedige opbrengsten, geweldige smaken, krachtige highs en een groot kweekgemak combineert in één supersoort! Beginnende kwekers zullen haar ongetwijfeld aantrekkelijk vinden; het grote kweekgemak in combinatie met haar indrukwekkende groeipotentieel is een wonder om te aanschouwen.

De door Sativa gedomineerde soort heeft sappige en fruitige smaken vermengd met sterke ondertonen van (inderdaad) chocola. Veteraan-rokers vinden waarschijnlijk dat de smaak op de variëteit uit de jaren 80 lijkt. De rook zelf is heel mild en rustgevend en veroorzaakt een cerebrale euforie van een psychedelische aard. Haar onverbiddelijke kracht kan zelfs de meest doorgewinterde rokers overvallen, beginners zijn dus gewaarschuwd. Chocolate Haze is absoluut een sociale soort om met je vrienden te delen. Ze brengt je aan het lachen en in een vrolijke en upbeat geestestoestand, ook nadat de initiële roes al voorbij is. Als je echter in je eentje wilt roken, zul je je veel helderder voelen; terwijl je je dus koestert in haar zonnige en vrolijke gloed, is er een kans dat je vervalt in het overanalyseren van dingen als je je geest daartoe de kans geeft.

Chocolate Haze heeft een groot aantal medische voordelen. Gebruikers die lijden aan aandoeningen als stress, angst en depressie zullen merken dat deze soort in staat is zulke problemen te verminderen en de symptomen ervan te verlichten. Ze is ook gunstig bij de symptomen van pijn, migraine en artritis.

Net als een echte Sativa groeit Chocolate Haze als een monsterplant - in de binnenkweek moet je haar dus in de gaten houden. De bloeiperiode van Chocolate Haze is 8-10 weken - dat is relatief kort voor een Sativa. Kwekers kunnen opbrengsten verwachten van 400-600 g/m². Als je dat in overweging neemt en je ook nog bedenkt dat ze uiterst resistent is en makkelijk te kweken, kun je niet anders dan breed glimlachen (zeker als je een amateur bent).

Als je graag je handen legt op een Sativa met niet alleen maar toppen van een suprême kwaliteit, maar ook met een all round kweekgemak, zorg er dan voor dat je voor de cannabiszaadjes van Chocolate Haze kiest.

  • Over De Oorsprong En Geschiedenis Van Cannabis

    De cannabisplant is een wereldfenomeen. De medicinale effecten zijn al duizenden jaren bekend en mensen van alle rangen en standen genieten van de recreatieve high. De geschiedenis van de verspreiding van deze plant toont tevens aan hoezeer ze verweven is met onze beschaving.

Recommended products
Andere producten van Zativo