Original Skunk Autoflowering (Zativo Seeds)

3/5 (1 ratings)

Cannabis Classic Original Skunk heeft een nieuw automatisch jasje gekregen. De combinatie van Original Skunk en Ruderalis heeft een automatisch bloeiende sensatie gecreëerd die na slechts 8-9 weken klaar is voor de oogst. Fans van de old school cannabiservaring zullen helemaal weg zijn van Original Skunk Automatic.

Genetica 70% indica - 20% sativa - 10% ruderalis
Ouders Original Skunk x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) 60cm
Opbrengst (buiten) 30-80g/plant
Hoogte (buiten) 80cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 4.50
1 zaadje € 4.50
3 zaden € 10.00
5 zaden € 17.50
10 zaden € 30.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Original Skunk Automatic - Een klassieke Skunk met een nieuwe, automatische look

Skunk is een van de hoekstenen van de cannabiswereld en wordt beschouwd als een van de iconische en invloedrijke soorten van onze tijd. Ze heeft haar plekje stevig verankerd in de cannabisarchieven, en Zativo Seeds dacht dat het alleen maar een goed idee was om een automatisch bloeiende reïncarnatie van de originele Skunk te creëren. Door Ruderalis te vermengen met de Original Skunk wisten ze Original Skunk Automatic te creëren - een soort die het verleden nieuw leven inblaast.

Fans van de old school cannabis-ervaring zullen gelijk helemaal weg zijn van Original Skunk Automatic - deze plant heeft namelijk dezelfde klamme, scherpe smaak en geur die onder Skunkliefhebbers wereldwijd zo geliefd is. Bereid je voor om meegezogen te worden in de sferen van een nostalgische belofte die niet teleur zal stellen. De milde rook en mellow lichamelijke stone van Original Skunk Automatic golft over je heen en brengt een opmonterende en energieke roes teweeg. Original Skunk Automatic is een geweldige all-round blow die uitstekend geschikt is om met vrienden te delen of om na een lange dag mee te ontspannen.

Hoewel ze klein van postuur is (ongeveer 60 cm), is Original Skunk Automatic wel groot qua potentie en scherpheid. Kwekers die dus met een zekere mate van discretie willen kweken, zullen ontdekken dat deze soort daar heel geschikt voor is. Iets wat je beter wel in het oog (of beter gezegd in de neus) kunt houden is de scherpe geur die de plant afgeeft. Skunksoorten hebben de beruchte reputatie dat ze een sterke geur hebben (vandaar de naam), zorg er dus voor dat je adequate ventilatie hebt, want dat is essentieel als je spiedende ogen op afstand wil houden.

De bloeitijd van Original Skunk Automatic is superkort, ze heeft slechts 8-9 weken nodig van ontkieming naar oogst. Als je haar binnen kweekt, kan elke plant ongeveer 60 gram hoogkwalitatieve toppen produceren. In de buitenkweek groeien je planten op tot een hoogte van ongeveer 90 cm en produceren ze 30-80 g/plant, een en ander hangt af van het klimaat - hoe warmer hoe beter.

Fans van Skunk en automatisch bloeiende planten die op zoek zijn naar een beetje echte, onvervalste, klassieke cannabisgeschiedenis willen zeker Original Skunk Automatic eens uitproberen. Ze is niet alleen maar doordrenkt van geschiedenis, ze produceert ook nog eens heel aardig. Beginnende (of ervaren) kwekers die op zoek zijn naar een marktgewas dat makkelijk te onderhouden is en snel groeit en bloeit, hoeven niet verder te zoeken, want hier is Original Skunk.

Recommended products
Original Skunk Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Skunk Auto - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo