Special Kush (Zativo Seeds)

Special Kush is een unieke mix van indica en sativa. De ontspannende, lichamelijke stone, een van de dominante eigenschappen van Special Kush, komt van haar ouder, een indica dominante soort met Afghani Kush erfgoed. Dankzij de Sweet Special genen is de rook zoet. De ietwat energieke, stijgende high komt door de sativa invloeden van beide ouders.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders OG Kush x Sweet Special
Bloeitijd 7 weken
THC% 17%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 170cm
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 0.79
1 zaadje € 0.79
3 zaden € 11.00
5 zaden € 18.50
10 zaden € 33.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Special Kush - Gebalanceerde mix tussen OG Kush en Sweet Special

De indica/sativa verhouding van Special Kush is 60/40. De indica genen domineren, met een ontspannende, lichamelijke stone, terwijl er nog genoeg ruimte overblijft zodat de stijgende euforie en mild energieke high in je bol van de sativa genen kan doorschijnen. Het prettige resultaat van de gelijkmatig verdeelde genen van sativa en indica levert een rook op die liefhebbers van zowel indica als sativa soorten kunnen waarderen.

Een van de ouders van Special Kush, Sweet Special, is een taaie en veerkrachtige plant die wordt gewaardeerd om haar zoete rook. Net zoals haar ouder is Special Kush ook veerkrachtig en stevig en geschikt voor zowel binnen als buiten. OG Kush, de andere ouder, is een indica zware soort met extreem krachtige Afghani genen.

Hoewel Special Kush een bijna gelijke verdeling heeft van indica en sativa genen, is de indica wel dominant, waardoor ze ook een sterke, lichamelijke stone opwekt. Ondanks deze indica dominantie, zijn de sativa elementen, zoals de stijgende euforie en een mild energieke high, in staat om door te breken en een lichamelijk ontspannende high op te wekken, in combinatie met een prettige, mentale buzz. Om deze reden wordt Special Kush steeds populairder bij diegenen die zoeken naar kalmerende lichamelijke effecten in combinatie met een opwekkende, cerebrale high.

Het THC niveau van Special Kush is met 18% lekker krachtig, maar het lage CBD niveau is genoeg om een ontspannende, lichamelijke stone op te wekken zonder de gebruiker te vloeren.

Ongeduldige kwekers zullen blij zijn te lezen dat Special Kush behoorlijk snel is en slechts 7 weken vraagt om de bloeiperiode te voltooien. Als je buiten kweekt, op het Noordelijk halfrond, kan je begin september oogsten. Binnen bereikt de plant een beheersbare hoogte van 100cm terwijl buiten een hoogte van 170cm wordt bereikt. Het kweken van Special Kush is een eitje voor zowel ervaren kwekers als beginners, vanwege de robuuste en taaie kweekeigenschappen die ze van haar ouder, Sweet Special, heeft meegekregen.

Concluderend is Special Kush een must have voor iedereen die zoekt naar een evenwichtig verdeelde indica en sativa hybride, die eenvoudig te kweken is, beheersbaar groot wordt, dichte toppen ontwikkelt en een ontspannende, kalmerende lichamelijke stone en plezierige, mentale high opwekt.

  • De 10 Leukste Manieren Om Wiet Te Roken

    Ben je wel klaar met altijd dezelfde manier van roken? Probeer eens wat anders met een leukere, avontuurlijke en creatieve methode! Bongs, gasmaskers, blunts, bag vaporizers, plastic lungs: allemaal een leuke afwisseling voor je rook routine en geweldig voor feestjes.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Zativo