On sale!

Edam Bomb (Bomb Seeds)

Edam Bomb, genoemd naar de beroemde Hollandse kaasstad, Edam is een bom die explodeert met magnifieke smaken en heerlijk om te roken is. Dit licht indica-dominante explosief verandert voorgoed de manier waarop je van Cheese geniet met de enorme opbrengsten en heerlijke highs. Edam Bomb is een sterke hybride die de genetica bevat van UK Cheese, Bomb #1 en Bomb #3.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders UK Cheese x (Bomb 1 x Bomb 3)
Bloeitijd 6-8 weken
THC% 10-15%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Onbekend
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Bomb Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.50
5 zaden € 32.50
10 zaden € 22.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Edam Bomb: Bomb Seeds' explosieve versie van de klassieke Cheese

Natuurlijk kent iedereen de kaassoort die "Edam" heet! Edam Bomb is een krachtige explosieve cultivar die smakelijke Cheese-genetica bevat, gecombineerd met Bomb #1 en Bomb #3. Deze mix van 60% indica en 40% sativa produceert zwaargewicht toppen die de takken behoorlijk zullen doen buigen, zorg er daarom voor dat je ze goed opbindt. De opbrengst zou bij de binnenkweek ongeveer 550g/m² moeten bedragen.

Edam Bomb bereikt een gemiddelde hoogte, en dat komt zowel de beginnende als ervaren kwekers goed van pas. De Cheese-genetica van deze cultivar zijn erg geprononceerd, vergeet dus niet de geur te verbergen als je heimelijk te werk gaat. Zorg er ook voor dat de temperatuur laag blijft gedurende de laatste weken van de bloeiperiode; het laatste wat je wilt, is de planten onnodige stress bezorgen terwijl ze explodeert van de cannabinoïden en terpenen.

Zo, dat was dat, de bom is eindelijk gevallen. Dankzij de uitmuntende fysieke high, de cheesy aroma's en een THC-gehalte van 15% verovert Edam Bomb inmiddels de Amsterdamse coffeeshops.