On sale!

Gorilla Bomb (Bomb Seeds)

Rechtstreeks uit de donkerste hoeken van de rimboe is Gorilla Bomb opgedoken als een extreem potente aap die de hele wereld wil veroveren met zijn machtige toppen. Bomb Seeds heeft door de mix van Gorilla Glue met THC Bomb een ontembaar monster geschapen. Gorilla Bomb is zo sterk als een gorilla met een extreem hoog THC-gehalte van 25%. Ja echt, een kwart van deze strain wordt pure THC.

Genetica indica/sativa
Ouders Gorilla Glue x THC Bomb
Bloeitijd 9-10 weken
THC% 25%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Onbekend
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Bomb Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 32.50
5 zaden € 32.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Gorilla Bomb: Gorilla Glue gekruist met THC Bomb gaf een geweldig resultaat

Ze kregen bij Bomb Seeds een Gorilla Glue #4 fenotype in handen die ze vereerden door er een hybride van te maken met behulp van hun THC Bomb-strain. Zoals de naam reeds doet vermoeden is de Gorilla Glue een ongelofelijk kleverige soort die zoveel hars produceert dat de schaar waarmee je haar knipt binnen een paar minuten aan elkaar geplakt zit. Het is de kleverigste die er bestaat! Met de introductie van THC Bomb begonnen de experts van Bomb Seeds zich zorgen te maken of ze niet te veel ingrepen in de natuur, maar toen ze Gorilla Bomb eenmaal gecreëerd hadden bleek er geen weg terug - deze gorilla-strain brak los en was niet meer te beheersen.

Deze cultivar kan gerust wat extra hoeveelheden voedingsstoffen opnemen, zowel tijdens de groei- en de bloeiperiode. Maar niet teveel van het goede - zelf de sterkste strains hebben grenzen. Je kunt rekenen op een opbrengst van ongeveer 550g/m², en dat is reusachtig gelet op de bloeiperiode van 9-10 weken. De hoogte is gemiddeld, dus geef haar gerust wat ruimte.

Wacht niet langer. Deze magnifieke hybride met haar zoetzure chocoladesmaak en perfecte high zal in je onderbewustzijn blijven rondspoken en een langdurende glimlach op je smoel toveren. Als je deze cultivar gaat knippen, houdt dan rekening met de verschrikkelijke kleverigheid. Als je een beginnende roker bent, gebruik dan minimale hoeveelheden van deze woesteling in je vaporizer, en genieten maar!