Caboose (Strain Hunters)

Caboose is een indrukwekkende kruising tussen Trainwreck en Salmon Creek Big Bud, wat een 70% Indica en 30% Sativa hybride heeft opgeleverd met een bloeiperiode van 8 weken. Ze is een kleine plant, die paarse en roodachtige, dichte toppen produceert, die naar sinaasappels, mineralen en bloemen smaken. Caboose kan zowel binnen als buiten eenvoudig worden gekweekt en presteert goed in alle mediums.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Trainwreck x Salmon Creek Big Bud
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1kg/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.00
3 zaden € 19.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Caboose: Indica-dominante kruising afkomstig van Trainwreck-erfgoed

CABOOSE - GENETICA EN UITERLIJK

Caboose is een beroemde Californische zijtak en een indica-dominante kruising tussen de originele Trainwreck en Salmon Creek Big Bud. Deze soort heeft een karakteristieke mineraal-achtige smaak, met vleugjes citrus en bloemen - een zeer complexe smaak. Ze won in 2015 de 3e prijs in de Spannabis 'Indoor Category' . De toppen zijn compact en onregelmatig, wat gebruikelijk is bij planten van het Trainwreck-erfgoed. Ook heeft ze grote kristallen en kleine oranje stampers.

CABOOSE - EFFECTEN

Caboose werkt snel en komt aan als een hogesnelheidstrein. Het effect duurt niet extreem lang, maar is vrij intens. Het begint als een trippy, stoned ervaring, en gaat langzaam over in een enorm ontspannende en couch-locking high. Als je eigenlijk dingen moet doen die dag, is het beter om Caboose te roken als je daarmee klaar bent. Het is geen geschikte soort voor productieve of creatieve activiteiten.

Afgezien van een gelukmakende en ontspannende high, biedt Caboose een breed scala aan therapeutische voordelen. Het is een 70% indica en 30% sativa soort, wat inhoudt dat de geneeskrachtige eigenschappen licht kunnen variëren per oogst. Over het algemeen zijn de meest voorkomende gezondheidseffecten van deze soort, een verbeterde eetlust, pijnverlichting, slaaphulp, en vermindering van misselijkheid. Ook werkt het als behandelmiddel bij depressie en angst. Caboose is een 18% THC en 2% CBD-soort. Dit wordt gezien als een hoog THC-gehalte en een gemiddeld CBD-niveau.

CABOOSE - KWEEK EN OOGST

Wat de hoogte betreft, blijft Caboose compact, met korte internodes en brede takken. De bladeren zijn lang en overlappend, met een mooie, rijke groene kleur en onderscheidende paarse ondertonen. Het is een geweldige soort om te kweken voor beginners, aangezien ze het goed doet in alle groeimediums. Ook kan ze zowel binnen als buiten worden gekweekt. De bloeitijd is gemiddeld voor een indica - ongeveer acht weken. Je kunt een oogst van ongeveer 1000g/plant verwachten. De oogsttijd is in oktober, dus maak je klaar om te genieten van een ontspannend herfstseizoen met de bedwelmende en aromatische Caboose.

Caboose is part of or contains the following cannabis genetics