White Strawberry Skunk (Strain Hunters)

White Strawberry Skunk is een Strain Hunters original met een genetische achtergrond afkomstig van Erdbeer, de legendarische Swiss strain. Het resultaat is een van de fruitigste strains van de zadenbank, die zoete en romige smaakprofielen mengt. De opgewekte lichamelijke en geestelijke high is sluipend. White Strawberry Skunk bloeit in 9 weken, levert buiten 1000g per plant.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Swiss Erdbeer
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1kg/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50
€ 17.50
3 zaden € 17.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

WHITE STRAWBERRY SKUNK: MYSTERIEUZE, ZOETE SOORT VAN STRAIN HUNTERS

Strain Hunters heeft een buitengewone fruitige variant opgespoord, genaamd Erdbeer, wat letterlijk aardbei betekent in het Duits. Deze speciale soort is in het geheim ontwikkeld in Zwitserland en wordt omgeven door een mysterieus aura. Slechts een kleine kring van geheime kwekers weet wat de ware afkomst is, en er lijkt een belofte te zijn gedaan om dat zo te houden. Een fraai exemplaar van deze soort is gekloond en is vermoedelijk gemixt met een naast familielid van White Widow - mogelijk El Niño. Het resultaat is een ongelooflijk harsrijke plant die ruikt naar aardbeien.

WHITE STRAWBERRY SKUNK - ONDERSTEUN HAAR!

De genetica bestaan voor de helft uit sativa en voor de helft uit indica, maar de groeipatronen hebben meer weg van de tropische sativa kant. Een bloeiperiode van 9 weken levert een zeer hoge plant op met grote oogsten, tot wel 1kg/plant, buiten en in de juiste condities. Ze heeft weinig voeding nodig en krijgt lange takken, wat inhoudt dat je waarschijnlijk enige ondersteuning moet bieden aan de topzware en compacte toppen, bijvoorbeeld met een tomatenkooi of latwerk. Dat, of je moet haar trainen. Binnen houdt ze van sterke ventilatoren om haar stengels te verstevigen. Je kunt tientallen toppen verwachten van verschillende formaten.

WHITE STRAWBERRY SKUNK - AARDBEIENVELDEN VOOR ALTIJD

Als je een zoetekauw bent, maak er dan je missie van om White Strawberry Skunk in ieder geval één keer in je leven uit te proberen. Het is een van de meest fruitige en zoete soorten die er zijn. Met het skunk element kun je gemakkelijk zeggen dat ze intens muskusachtig is, met een licht vleugje zure room. Ze veroorzaakt een langzaam opkomende geestelijke high, wat haar een gezellig rookwaar maakt dat angst vermindert. Als de effecten optreden, houden ze een tijdje aan. Het heeft een lichamelijk kalmerend effect, maar het doet je niet aan de bank kluisteren.