Sensi Skunk (Sensi Seeds)

De oorsprong van Sensi Skunk wordt slechts deels onthuld. Ze zijn een beetje cryptisch als het gaat om de ouders van deze hoogvlieger. Een ouder is Skunk #1, maar ze zijn voorzichtig over de ander en beschrijven haar als "superzoete plant met uitmuntende kracht". Maar wat boeit het? Met een korte bloeiperiode van 45-50 dagen, hoge opbrengst, geweldige smaak en veel kracht is ze een waar succes.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Skunk 1 x Onbekende Soort
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 15.00
3 zaden € 15.00
10 zaden € 15.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sensi Skunk: Een Zoetzure Indica Hybride Van Sensi Seeds

SENSI SKUNK - ERFGOED VAN EEN KAMPIOEN

Dit is Sensi Seeds' visie op de klassieke Skunk: Skunk #1 gekruist met een citrus variëteit van mysterieuze oorsprong. Omdat ze voornamelijk uit indica genen bestaat, met slechts 20% sativa, worden alle typische eigenschappen van het Afghan erfgoed duidelijk zodra het zaadje ontkiemt. De donkergroene, vette waaierbladeren zullen ook geen twijfel zaaien. Met haar snelle en energieke groei, gecombineerd met een snelle doorlooptijd en een krachtige geur en zoete smaak, is het geen wonder dat dit een Cannabis Cupwinnaar is.

SENSI SKUNK - ONTWIKKELING EN EIGENSCHAPPEN

Het grootste pluspunt aan deze soort, naast het heerlijke eindproduct, is dat ze zo snel en gemakkelijk te kweken is. Je hebt de keuze tussen feminized of regular zaden tegen een prima prijs en deze eenvoudig te kweken soort is ideaal voor experimenten. Ze leent zich met name goed voor SOG, maar is ook een fantastische keuze voor binnentuinen, terwijl ze lief is voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Vanwege de gemiddeld lange bloeiperiode (iets meer dan 45 dagen), kan er buiten in een gematigd klimaat het beste half mei of begin juni worden gezaaid om de opbrengst te maximaliseren. De toppen zullen snel ontwikkelen en uitdijen en produceren stevige, geurige cola's. Zorg dat je een loupe bij de hand hebt om die trichomen te controleren zodat je niet per ongeluk te vroeg of te laat oogst. Laat je niet foppen door die dichte, compacte toppen.

SENSI SKUNK - IDEAAL VOOR OVERDAG

Deze Skunk verbeeldt zich niks. De kenmerkende buzz is absoluut aanwezig en zal je spieren overspoelen met een kalmerende en ontspannende, lichamelijke stone. Het eindproduct smaakt naar citroen en de high is opwekkend, etherisch en kortdurend. Ideaal voor een korte pauze overdag.

  • Top 10 Cannabis Films

    Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.

Andere producten van Sensi Seeds