Hindu Kush Automatic (Sensi Seeds)

De autoflowering versie van deze favoriete soort is een snelle, compacte, veerkrachtige plant met alle geweldige kenmerken van de originele Hindu Kush. Ze presteert goed in allerlei omgevingen en kan je verrassen met haar soepele, veelzijdige stone. Medicinaal gebruikers en beginners, maar ook ervaren rokers en tuinders, zullen tevreden zijn met deze gemakkelijke soort.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Bloeitijd 45-50 dagen van zaadje tot oogst
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50
3 zaden € 17.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Hindu Kush Automatic: Geweldige keuze voor beginners en medicinaal gebruikers

HINDU KUSH AUTOMATIC - ACHTERGROND EN GENETICA

Sensi Seeds biedt eindelijk een autoflowering versie aan van een van hun grote klassiekers: Hindu Kush. Deze soort heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan en is nog steeds populair bij kwekers en rokers.

Met de automatische versie van Hindu Kush levert Sensi Seeds een plant af die nog eenvoudiger te kweken is, maar dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit als het origineel behouden heeft. De kwekers kruisten deze zuivere indica met een zorgvuldig geselecteerde ruderalis variant om Hindu Kush Automatic te ontwikkelen. Ze bestaat nog steeds voor 90% uit indica genen, maar is ook snel en vraagt weinig onderhoud. Stoners over de hele wereld zullen deze autoflowering soort verwelkomen als een lang verwachte aanvulling op de productlijn van Sensi Seeds.

HINDU KUSH AUTOMATIC - ONTWIKKELING EN OPBRENGST

Dankzij haar autoflowering genetica voltooit Hindu Kush Automatic haar levenscyclus in slechts 45-50 dagen van zaad tot oogst. De plant zal gaan bloeien als ze haar eerste set met bladeren heeft ontwikkeld. Hindu Kush Automatic is een compacte plant die kort en struikachtig blijft. Dit is perfect voor kwekers die kampen met beperkingen in de hoogte van hun ruimte.

De gepassioneerde binnenkweker kan een gemiddelde oogst verwachten met vette Kush toppen. Als je liever buiten kweekt, ga gerust je gang. Kweek haar echter niet in een pot, want ze presteert beter als ze direct in de aarde wordt geplant. Buiten zal Hindu Kush Automatic iets meer stretchen en langere zijtakken ontwikkelen. Desalniettemin is ze een goede keuze als je een subtiele plant zoekt voor in je tuin. Geweldige resultaten zijn bijna gegarandeerd, ongeacht de omgeving waar je in kweekt, zonder er al te veel moeite voor te doen.

HINDU KUSH AUTOMATIC - AROMA EN EFFECT

De geur en smaak komen dicht in de buurt van het origineel. Aardse noten zijn overal merkbaar en zelfs het charas karakter zal opvallen. Er zijn ook subtiele hints van sandelhout en wierook te bespeuren. De aardsheid wordt afgerond met een hint zoetigheid. Sommige planten worden ook gekenmerkt door wat vleugjes dennen. Eenmaal uitgehard, zullen de aroma's en smaken de neus prikkelen en schreeuwerig aanwezig zijn in je voorraadpot.

Hoewel Hindu Kush Automatic een bijna zuivere indica is, zal het effect niet echt een couchlock opwekken. In plaats daarvan kan je rekenen op een soepele, langdurige stone die meer mellow, rustgevend en kalmerend is. Medicinaal gebruikers hebben gemeld dat deze soort goed helpt bij het verlichten van stress en soms ook pijn. Daarnaast hebben patiënten, die kampen met slapeloosheid en spierspanning, met Hindu Kush Automatic een effectief medicijn in handen. Sommige mensen zijn van mening dat deze soort de creativiteit en focus versterkrt, iets wat normaal gesproken met sativa's wordt geassocieerd. Omdat de plant geen paranoia en angst opwekt, kunnen ook beginnende gebruikers van haar genieten.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds