Blue Kush Autoflowering (Dinafem)

Blue Kush Autoflowering van Dinafem combineert Auto Blueberry x OG Kush Autoflowering om een taaie en stevige plant te maken. Ze is dus eenvoudig te kweken, uitbundig en bestand tegen ziektes en foutjes. De geproduceerde oogst heeft een prikkelende, fruitige smaak en wekt een krachtige, maar gebalanceerde lichamelijke en geestelijke high op. Ze vraagt 75 dagen en levert tot 170g/plant.

Genetica 50% indica - 50% sativa - ruderalis
Ouders Blueberry Auto x OG Kush Auto
Bloeitijd 75 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 170g/plant
Hoogte (buiten) 150cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Kush Autoflowering: autoflowering kruising van Blueberry en OG Kush

Als je je een beetje down voelt, of simpelweg wilt relaxen, is Blue Kush Autoflowering de perfecte chill-out soort. Deze plant is een afstammeling van Auto Blueberry en OG Kush Auto, twee piekfijne wietsoorten. Blueberry, zoals we allemaal weten, barst van de toppen met heerlijke bosbesachtige en fruitige smaken. OG Kush, rechtstreeks uit Californië, veroorzaakt een geweldige verfrissende high, waardoor het voelt alsof je op ganja golven surft.

Ze heeft slechts 75 dagen nodig om te groeien, van zaadje tot oogst. Aanbevolen wordt om niet te overhaasten met de Blue Kush Autoflowering, laat haar alle essentiële trichomen ontwikkelen; ze moeten troebel of melkachtig zijn om een perfecte high te kunnen veroorzaken. Autoflowering strains vereisen minimale hoeveelheden aan voedingsstoffen - het komt bij nieuwe kwekers regelmatig voor dat ze deze soorten te sterk voeden.

Jullie binnenkwekers, zullen royale opbrengsten van ongeveer 400g/m² aan toppen krijgen. Deze plant groeit binnen tot een gemiddelde hoogte. Buiten gekweekte Blue Kush Autoflowering kan tot zo'n 170g/plant produceren! Dat zijn veel toppen! Buiten wordt deze soort ongeveer 150cm hoog.

Dinafem heeft een perfecte 50% indica en 50% sativa kruising gecreëerd. Je zult een geweldige cerebrale high voelen met fascinerende euforische gedachten, na ongeveer een uur verandert de high in een ontspannen en bankhangend gevoel.

Ervaar het hoge THC-gehalte dat leidt tot fantastische highs, en de perfecte kruising tussen Blueberry- en Kush-genetica in een autoflowering formaat. Geniet ervan!

Recommended products
Andere producten van Dinafem