Bubba Kush Autoflowering (Dinafem)

Bubba Kush Autoflowering van Dinafem is de fusie van een Pre'98 Bubba Kush x White Widow Autoflowering, wat een goed afgeronde, eenvoudig te kweken en snel bloeiende, automatische cannabis strain heeft opgeleverd. Gerookt produceert ze een vochtige, aardse smaak en wekt een ontspannen, kalme high op. Bubba Kush Auto vraagt 65-70 dagen van zaadje tot oogst en levert tot 90g per plant.

Genetica 85% indica - 15% sativa - ruderalis
Ouders Bubba Kush Pre'98 x White Widow Auto
THC% 17-21%
CBD% 0.3%
Opbrengst (binnen) 30-90g/plant
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 40-100+g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 31.04
1 zaadje € 31.04
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Bubba Kush Autoflowering: De trots van Amerikaanse genetica, in autoflowering formaat

Dinafem houdt van haar eigen Kush strains. Hun doel is om Kush-genetica over de hele wereld te verspreiden. Toen ze een Bubba Kush Pre 98' kruisten met White Widow Auto, werd Bubba Kush Autoflowering geboren. Het verhaal doet de ronde dat in '96, OG Kush werd bestoven door een indica met de naam "Bubba". De kruising werd later bekend als Bubba Kush, de trots van Amerikaanse genetica.

Bubba Kush Autoflowering veroorzaakt zeer kalmerende effecten, dankzij de indica-dominante genetica. Als je naar klassieke rockliederen luistert, of simpelweg wilt ontspannen na een zware dag, brengt Bubba Kush Autoflowering je geest in een zoete staat van geluk en rust.

Deze autoflowering soort volgroeit tussen 65-70 dagen. Met een THC gehalte van 21%, is Bubba Kush Autoflowering een extreem krachtige autoflowering variant. Het is vrij ongewoon voor autoflowering soorten om zoveel kracht te hebben.

Het verschil in opbrengst tussen buiten- en binnenkweek is heel klein. Binnen kun je 90g/plant verwachten en buiten ongeveer 100g/plant. Bubba Kush Autoflowering blijft klein, daarom vereist ze geen grote hoeveelheden voedingsstoffen.

Dit is een perfecte klassieke autoflowering variant die buitengewone wiet en ontspannen highs oplevert.

  • Sticky Beast Is De Beste Autoflowering Cannabis Strain Volgens Highlife!

    Zamnesia Seeds' ganja gladiator Sticky Beast Automatic richtte een slachtpartij aan onder de deelnemers van de autoflowering cannabis competitie. Vol trots ging ze met de Highlife Cup 2018 naar huis. Een van onze eigen unieke veredelingsprojecten betrad het strijdtoneel met de beste autoflowering sinsemilla en won glorierijk.

Recommended products
Andere producten van Dinafem