Haze XXL Autoflowering (Dinafem)

Haze XXL Auto is klaar voor de oogst in 85-90 dagen, waarbij ze je beloont met enorme stapels harsachtige toppen. Voeg 30% kokos toe aan de aarde en geef vaker water, in kleinere hoeveelheden, om de productie te optimaliseren. Onder juiste omstandigheden kan 450g/m² worden geoogst. De langdurige, cerebrale effecten worden vergezeld door smaken van wierook, dennen en citroen. Volmaakt!

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Jack Herer x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd 85-90 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 60-185g/plant
Hoogte (buiten) 75-150cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 26.68
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Haze XXL Autoflowering: Dinafem's Hoogwaardige Autoflowering Haze

Voor Haze XXL Autoflowering van Dinafem zijn de excellente strains Jack Herer en Haze 2.0 Auto met elkaar gekruist, wat een geweldige sativa-dominante plant heeft gecreëerd met goede opbrengsten en een hoog THC-gehalte.

De Haze XXL Autoflower is geweldig voor kwekers van alle niveaus die een sterke en stabiele plant willen kweken. De Haze XXL Auto is wat groeipatronen betreft aan de korte/gemiddelde kant. Binnenshuis bereikt ze een gemiddelde hoogte en buiten een hoogte van 75-150cm, en oogsttijden variëren van 85-90 dagen, van zaadjes tot oogst. Binnenkweek levert oogsten op van 400-450g/m², buitenkweek 60-185g/plant.

Buitenkwekers kunnen Haze XXL Autoflowering tussen april en oktober oogsten. Voeg ongeveer 30% kokos aan de bodemmix toe en geef de planten voor de grootste productie per oogst regelmatiger water, maar geef dan wel minder per keer.

Deze plant heeft sterke, complexe noten van het buitenleven met smaken en aroma's van wierook, dennen, citroen en hout. De high zelf is een krachtige, geestelijke reis met hoge THC-gehaltes.

Met haar sterke sativa-dominantie neemt Haze XXL Autoflowing smokers op avontuur naar de innerlijke werking van het brein. Deze strain gaat mooi samen met een dagje wandelen, verven in je studio of existentiële gesprekken voeren met vrienden. Ga erop uit en wees een met het universum!

Recommended products
Andere producten van Dinafem