Cheese XXL Autoflowering (Dinafem)

Dinafem heeft een goede neus voor nieuwe variëteiten. Deze is gecreëerd voor Cheese liefhebbers. Cheese XXL Autoflowering is een kruising van Exodus Cheese en Cheese Autoflowering. Deze variëteit levert krachtige lichamelijke en mentale effecten. Oogsten van 500g/m² zijn mogelijk in een levenscyclus van 80 dagen. De smaak kan emoties losmaken: Cheese met verse bloemen, Skunk en pittige kruiden.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Exodus Cheese x Cheese Auto
Bloeitijd 80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) 75-160cm
Opbrengst (buiten) 75-160g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
1 zaadje € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cheese XXL Autoflowering: Maximale kaas goedheid in een indica-dominante soort

Dinafem heeft besloten om de Exodus Cheese, die voor veel kenners als alternatief voor de Cheese strains van lage kwaliteit dient, te combineren met een Cheese Auto. Vlak na het kruisingsproces moest het personeel van Dinafem het gebouw verlaten; de kaasaroma's die de kruising had voortgebracht, waren overweldigend! Dinafem heeft besloten deze kruising Cheese XXL Autoflowering te noemen.

Deze indica-dominante Cheese veroorzaakt een sterke lichamelijke high, met lichte cerebrale effecten dankzij de Skunk genen. Denk aan die overheerlijke grote pizza's met een belachelijke hoeveelheid kaas. Voeg er wat geweldige kruiden en groenten aan toe, en je hebt het aromaprofiel van Cheese XXL Autoflowering in een notendop.

Je kunt royale en krachtige toppen verwachten met een hoog THC-gehalte. De bloeiperiode duurt ongeveer 80 dagen, van zaadje tot oogst. De hoogte van dit gewas is gemiddeld. De opbrengsten bedragen tot 500g/m² bij binnenkweek en buiten 160g/plant. De toppen kunnen behoorlijk groot worden. Zet de toppen met een draadje vast als ze te zwaar worden, om de stengels intact te houden.

Als je Cheese XXL Autoflowering in feminized formaat met fantastische kaastoppen wilt ervaren, kweek haar dan, en bereid je voor op al die Cheese aroma's!

Recommended products
Cheese XXL Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Ontdek Meer Over De Autoflowering Versie Van Klassieke Cheese bij Zativo! page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem