1 - Best Indica at Expogrow 2015
2 - Copa Mega Cata Invernal MF 2015
3 - Indoor Bio at Spannabis Málaga 2015

Purple Afghan Kush (Dinafem)

Purple Afghan Kush, een kruising tussen Purple Kush en Bubba Kush, is een meervoudig bekroonde winnaar. Ze blijft relatief klein en bloeit ongeveer 9 weken. De toppen kunnen paars en oranje kleuren en smaken naar verse ananas. Ze kan binnen en buiten worden gekweekt, zolang het een Mediterraan klimaat is. De korte bloeiperiode verkleint de kans op vocht-gerelateerde problemen.

Genetica Indica-dominant
Ouders Purple Kush x Pre'98 Bubba Kush
Bloeitijd 60 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) 2.5m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
1 zaadje € 28.00
3 zaden € 28.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Indica at Expogrow 2015
2 - Copa Mega Cata Invernal MF 2015
3 - Indoor Bio at Spannabis Málaga 2015
Beschrijving
Beschrijving

Purple Afgan Kush: Bekroonde, indica-dominante hybride van Dinafem

Purple Afghan Kush is een soort die door Dinafem gekweekt is met indica liefhebbers in gedachte. Purple Afghan Kush is een bijna pure indica en een kruising tussen de beroemde, raszuivere indica Purple Kush (die in 2016 een plaatsje veroverde in High Times Top 10 Most Powerful Strains) en een Pre 98’ Bubba Kush, een 85% indica hybride. Het kan veilig worden beweerd dat Purple Afghan Kush een indica-dominante soort is en dit feit zal ook merkbaar zijn in het uiterlijk van de plant en de opgewekte high.

Vanwege het hoogwaardige indica erfgoed, zal het een waar genot zijn om Purple Afghan Kush te kweken, omdat ze een veerkrachtige, uitbundige en snel bloeiende soort is. Ze kan zowel binnen als buiten worden gekweekt, maar zal echt tot haar recht komen in het Mediterrane klimaat waar ze een buitengewone opbrengst zal produceren van 600-800g/plant. Binnen zal ze struikachtig blijven, niet al te groot, maar ze produceert wel compacte, harsachtige toppen die leiden tot een opbrengst van 500g/m². En hadden we al verteld dat dit allemaal plaatsvindt in een bloeiperiode van slechts 60 dagen? Vergeet ook niet dat de snelle bloei problemen met vocht helpt voorkomen.

Na de oogst, houd je toppen over die er zeer aantrekkelijk uitzien in het zakje. De toppen zijn paars en lavendel gekleurd, wat een exotisch uiterlijk oplevert. Combineer dit met het intense aroma van vers gesneden ananas en dan snap je dat je cannabis in handen hebt van topklasse en die niet misstaat in elke persoonlijke stash. Daarbovenop zal Purple Afghan Kush ook niet terughoudend zijn als het om de kracht gaat; met een hoog THC-gehalte zal ze je voorzien van die perfecte indica high waarmee je lichaam en geest ontspant.

Mocht je nog niet overtuigd zijn van het feit dat deze soort absoluut fantastisch is, willen we ook nog vermelden dat Purple Afghan Kush een meervoudig bekroonde winnaar is, waaronder de 1ste plaats in de "Best Indica" categorie op Expogrow 2015. Het is maar dat je het weet.

Recommended products
Purple Afghan Kush is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Dinafem