Critical Kush (Dinafem)

Critical Kush, de mix van OG Kush x Critical +, van Dinafem fuseert de enorme oogst en het kweekgemak van de ene ouder, met de zeer krachtige, harsachtige toppen van de andere. Het resultaat is een droom voor elke indica liefhebber. Ze wekt een complexe smaak en een diepe, ontspannende, lichamelijke stone op. Critical Kush bloeit in 55-60 dagen en levert tot 500g/m² binnen of 900g/plant buiten.

Genetica Indica-dominant
Ouders Critical+ x OG Kush
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-900g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
1 zaadje € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Kush: Indica-dominante soort met een krachtige lichamelijke boost

Critical Kush is een indica-dominante kruising die is gekweekt door de professionals van Dinafem. De soort is gecreëerd door een Critical+, die bekend staat om haar hoge opbrengsten, te kruisen met de beroemde OG Kush. Dit heeft ervoor gezorgd dat de toppen krachtig zijn en royaal bedekt zijn met hars. Door deze variëteiten te kruisen heeft Dinafem een buitengewone indica-dominante plant gecreëerd, waarmee je een lichamelijke stone kunt ervaren.

Als een zorgvuldig geselecteerde kruising laat Critical Kush zowel binnen als buiten goede resultaten zien. Tijdens de vegetatieve fase zal in beide omstandigheden een gemiddelde hoogte worden bereikt, en de indica genetica zorgen ervoor dat de bloeiperiode na 50-60 dagen eindigt. De genen die afkomstig zijn van de Critical+ zorgen voor enorme oogsten. Binnen hebben we het hier over een gemiddelde van 500g/m², terwijl je buiten in optimale omstandigheden 600-900g/plant kunt verwachten.

Eenmaal geoogst, zijn de toppen een sensatie voor je zintuigen. De smaak is onderscheidend en krachtig; een fruitige basis met tonen van citroen en olie die je doet watertanden. Indica liefhebbers zullen ook van de plant houden, aangezien Critical Kush een krachtige, lichamelijke boost veroorzaakt die te danken is aan de genen van de OG Kush familie. Met een hoog THC-gehalte komt Critical Kush krachtig op je af en ontspant ze je lichaam zoals je dat nog nooit hebt gevoeld.

Als je op zoek bent naar een indica-dominante soort om aan je lijstje toe te voegen, raden we je met heel ons hart aan om Critical Kush te proberen. Een krachtige indica die een geweldige oogst van heerlijke, ijzige toppen opbrengt. Wat wil je nog meer?

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Critical Kush belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Critical Kush - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem