Moby Dick XXL Autoflowering (Dinafem)

Dol op Moby Dick, maar liever in een hoogproductieve, autoflowering variant? Nou, dan is Moby Dick XXL Autoflowering van Dinafem precies wat je zoekt. Deze mix van White Widow XXL Auto x Haze XXL Auto biedt dezelfde tomeloze kracht en intense smaak als Moby Dick, maar met een mogelijke oogst van tot wel 500g/m² binnen of 200g/plant buiten. Na 80 dagen is Moby Dick klaar voor de oogst.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders White Widow XXL Auto x Haze XXL Auto
Bloeitijd 80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 60-200g/plant
Hoogte (buiten) 75-160cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Moby Dick XXL Autoflowering: Dinafem heeft een monster gecreëerd!

Moby Dick XXL Autoflowering is een mythisch gevaarte die met haar enorme toppen in onze realiteit beland is. Dinafem besloot een monsterlijke mix te maken tussen White Widow XXL Auto en Haze XXL Auto en na deze beslissing was er geen weg meer terug. Moby Dick XXL Autoflowering, die uit dit maffe experiment is ontstaan, werd onmiddellijk een doorslaand succes en tijdens dit proces zijn er geen gewonden gevallen!

De Haze genen hebben ervoor gezorgd dat Moby Dick XXL Autoflowering een sativa-dominante soort is die vrolijke en opwekkende effecten zal veroorzaken. Als je graag het gevoel wil ervaren de hele wereld aan te kunnen, of leeuwenmoed wil hebben, zal Moby Dick XXL Autoflowering aan je behoeften voldoen.

Moby Dick XXL Autoflowering ontwikkelt zich in 80 dagen van zaadje tot oogst. Je vraagt je vast af hoe deze reusachtige soort zo snel kan groeien? Nou, dat is simpel: Ze is een autoflowering soort!

Moby Dick XXL Autoflowering bevat een gemiddelde hoeveelheid THC en produceert binnen tot 500g/m². Buitenkwekers kunnen planten verwachten van wel 160cm hoog en een buit van 200g/plant. Deze dame ontwikkelt dichte toppen en daarom is het belangrijk de luchtvochtigheid goed te beheersen om schimmel te voorkomen. Tijdens het proces van uitharden, kan je de toppen ietwat openen voor betere ventilatie.

De aroma's zijn exotisch en doen denken aan citrusvruchten en dennenbomen... verrukkelijk. Kweek zelf deze gigant; je zal er geen spijt van krijgen!

Recommended products
Andere producten van Dinafem