Moby Dick 2 (Dinafem)

Ontmoet Moby Dick 2. Deze prachtige, hoogproductieve en snel bloeiende cannabis strain is een blikvanger en produceert eersteklas marihuana. Northern Lights voegt veel genen toe, die de opbrengst aanzienlijk verhogen. Buiten zijn oogsten tot wel 1000g mogelijk. Sommige fenotypen krijgen het formaat van een gemiddelde boom. Het effect is van topklasse, krachtig en helder. Uitmuntend!

Genetica 55% sativa - 45% indica
Ouders JYD Haze x Northern Lights
Bloeitijd 60-70 dagen
THC% 16-20%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 475g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) 3.5m
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
1 zaadje € 28.00
3 zaden € 28.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Moby Dick #2: De waardige opvolger van Dinafem's populaire Moby Dick

Moby Dick #2 van Dinafem is een sativa-dominante hybride en de opvolger van Moby Dick, de populairste creatie van Dinafem. Het is een kruising tussen een JYD Haze moederplant en een bijzonder productieve Northern Lights vader. Door zorgvuldig kweken heeft Dinafem alweer een walvis van een strain gecreëerd met monstrueuze opbrengsten. De genen verhouden zich als 55:45 in het voordeel van de sativa-genen.

Moby Dick #2 is een flinke en eenvoudig te kweken strain die het in de meeste omstandigheden erg goed doet, zowel binnen als buiten. Ze doet het echter waanzinnig goed in een mediterraan klimaat, waar ze een hoogte kan bereiken van wel 350cm en een belachelijke hoge opbrengst kan produceren van 1000g/plant tegen het eind van oktober. De genetica van de Northern Lights spelen een grote rol bij het produceren van deze hoge opbrengsten, waarvan de opbrengst bij de binnenkweek 475g/m² is, en ze een zeer korte bloeiperiode heeft van 60-70 dagen.

Je zult betoverd raken door het mooie uiterlijk van deze toppen. Ze zijn rijk aan aroma's, met de geur en smaak van citroenen, kruiden en sandelhout. De toppen zijn rijkelijk bedekt met hars en de THC is ook goed vertegenwoordigd met een gehalte van 16-20%, waardoor je verzekerd bent van een langdurende krachtige head-high. Een heerlijk rokertje om aan het einde van de dag stoom af te blazen of gezellig een beetje te relaxen met je vrienden.

Dinafem verrichte uitstekend werk met het creëren van een waardige opvolger van hun originele Moby Dick strain. Met Moby Dick #2 leeft de legende voort met gigantische opbrengsten en compacte toppen vol met hars, die barsten van de smaak. Wacht niet te lang met het harpoeneren van deze vervaarlijke strain.

Recommended products
Moby Dick 2 belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Moby Dick - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem