Blue Critical Autoflowering (Dinafem)

Blue Critical Autoflowering van Dinafem is een indica dominante, auto strain, ontstaan uit de kruising van Critical+ Auto x Auto Blueberry. De mogelijkheden voor een geweldige oogst zijn groot, maar ook het kweekgemak zal kwekers van alle niveaus plezieren. Ze produceert een langdurige, lichamelijke stone. Blue Critical Auto vraagt 70-80 dagen van zaad tot oogst en levert tot 170g/plant.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Critical+ Auto x Blueberry Auto
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 50-170g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
1 zaadje € 24.32
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Critical Autoflowering: Kleine maar potente autoflower-power!

Blue Critical Autoflowering van Dinafem is een verbazingwekkende indica-dominante hybride en het resultaat van een kruising van twee topstrains: Critical + Autoflowering en Blueberry Auto. Laat je niet van de wijs brengen door haar kleine maatje. Het is werkelijk een krachtcentrale van een strain die THC-rijke toppen produceert gecombineerd met een schitterende kleur en een levendig aroma.

Een leuk nieuw kenmerk van de Blue Critical Autoflowering is dat de plant een verrukkelijke blauw-paarse kleur krijgt als de temperatuur 's nachts 10 graden lager is dan overdag. Deze strain is bijzonder geschikt voor beginners en experts en ze doet het zowel binnen als buiten erg goed. De oogsttijd van de buitenkweek is in oktober, als de plant haar maximale hoogte bereikt heeft van 75-150cm, en ongeveer 50-75g/plant oplevert. De planten leveren bij binnenkweek 450-500g/m² op, na ongeveer 70-80 dagen van zaad tot oogst.

Zware tonen van bessen, citroen en dennen voegen een frisse helderheid toe aan de smaak en het aroma van de Blue Critical Autoflowering, waarbij een langdurende body-high al snel opkomt. Het THC-gehalte is gemeten hoog te zijn, hoewel er over het CBD-gehalte nog geen data is. Deze strain is echter bijzonder geschikt om in goed gezelschap te ontspannen of lekker in je eentje te chillen. Blue Critical Auto is goed te combineren met eenden voeren in het Vondelpark, een bevredigende Thaise voetmassage, of proberen de draad op te pakken van die nieuwe TV-serie waarvan je het begin gemist hebt.

Recommended products
Andere producten van Dinafem