Blue Cheese Autoflowering (Dinafem)

Blue Cheese Auto, de combinatie van Dinafems Cheese Auto genen met Blueberry Auto, biedt kwekers een geweldig smakende, eenvoudig te kweken plant met een zoete, pikante smaak. Het effect is een extreem ontspannende sensatie, perfect om een lange dag mee af te sluiten. Blue Cheese Autoflowering voltooit haar levenscyclus in slechts 10 weken en levert tot 150g/plant onder optimale omstandigheden.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Cheese Auto x Blueberry Auto
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 40-135g/plant
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-150g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Cheese autoflowering: Extreem ontspannende indica-sativa kruising

Blue Cheese autoflowering van Dinafem is het product van meer dan 5 jaar zorgvuldige ontwikkeling. Het kruisen van Cheese Auto met Blueberry Auto heeft geleid tot de Blue Cheese autoflowering, de belichaming van de perfecte soort.

Blue Cheese autoflowering is een gemakkelijk te kweken kruising die zorgt voor een snelle omzet en hoge opbrengsten. Kwekers die op zoek zijn naar een beetje kleur kunnen de temperatuur 's nachts lager zetten waardoor er paarse tinten in het kleurprofiel ontstaan, net zo indrukwekkend als het aroma. De plant heeft een groeicyclus van 10 weken en moet ergens tussen 15 mei en 1 juni worden geplant. De binnenoogst is 40-135g/plant, terwijl dat buiten iets meer is, met 50-150g/plant.

Blue Cheese autoflowering toppen zijn dik, compact en zitten vol met hars. Deze soort bevat veel THC en CBD en zorgt voor een extreem ontspannen lichamelijk effect. Het aroma en de smaak zijn fruitig, en kenmerkend door een sterke Cheese geur, en de nasmaak wordt gekarakteriseerd door sterke bes tinten. De fruitige, kaasachtige toppen van deze soort zijn echt opvallend, maar de effecten zullen zeker nieuwe fans aanspreken.

Blue Cheese autoflowering gaat goed samen met het loungen bij het zwembad, het vertroetelen van kleine dieren, of met het bladeren door de oude stripboek collectie. Zoek in de onzekere wereld troost in de betrouwbaarheid van deze soort om te ontspannen.

Recommended products
Blue Cheese Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blue Cheese Auto - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem