Cheese (Dinafem)

De original Cheese van Dinafem is ietwat indica dominant. Deze geweldig smakende variëteit reageert goed op allerlei soorten training, zoals SCROG of LST. Cannabis connaisseurs uit de UK riepen deze strain uit tot DE icoon van aromatische cannabis. Cheese scheef haar eigen succesverhaal. Het effect is extreem krachtig, maar gebalanceerd: Cerebrale stimulatie en ontspanning!

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Old School Skunk x Afghani#1
Bloeitijd 50-60 dagen
THC% 9-14%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 525g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) 2.5m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
1 zaadje € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cheese: Resultaat van het kruisen van de beste Skunk strains

Cheese is niet alleen een strain, het is een manier van leven. Britse kwekers hebben de beste Skunk-strains geselecteerd, gekruist en gestabiliseerd, wat heeft geleid tot intens kaasachtige aroma’s met krachtige THC-levels. Dinafem heeft besloten om op de Cheese-rage in te spelen door een eigen interpretatie van Cheese te ontwikkelen. Ze hebben oldschool Skunk #1-genen gemixt met de aromatische en danke eigenschappen van een Afghani #1.

Je zit in het park, de wind doet de bomen zachtjes wiegen, de zon is helder en je vrienden zitten naast je te chillen – kortom: een perfecte situatie voor wat Cheese. De 60%-indicadominantie verzekert je van een ontspannen en chille high, terwijl de overige 40% sativa-genen levendige gesprekken garanderen.

Wanner de tijd aangebroken is om Cheese in bloeimodus te zetten, houd je voor de bloeitijd 50-60 dagen aan. Dat is wanneer de toppen precies rijp zijn. Zorg ervoor dat je oogst afhankelijk van de kleur van de stampers en de melkachtigheid van de trichomen.

Wanneer je binnenshuis je kweekruimte binnenstapt, zal je planten van gemiddeld formaat ontdekken die tot 525g/m2 toppen levert. Een buitentuin zal zich vullen met 250cm-hoge planten met de potentie om tot 1000g/plant te produceren. Nogal geweldige opbrengsten die elke kweker een plezier zullen doen.

Cheese bestaat voor 14% uit THC, wat je dat gevoel geeft van “buiten op een kleedje chillen”. Of je een Cheese-connaisseur of een nieuwsgierige beginneling bent, Cheese van Dinafem biedt je feilloze vrouwelijke planten met danke, kaasachtige aroma’s.

Recommended products
Cheese belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Cheese - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem