Blue Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem)

Blue Amnesia XXL Autoflowering van Dinafem heeft echt alles mee: Eenvoudige groei, weerstand, korte levenscyclus, hoge opbrengst, een geweldige, kruidige fruitsmaak en een gemengde, sociale, geestelijke en lichamelijke high. Ze is de kruising van Original Amnesia Autoflowering x Blueberry Auto en vangt het beste van haar ouders. Van zaad tot oogst vraagt ze 75-80 dagen en ze levert tot 170g/plant.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Original Amnesia Auto x Blueberry Auto
Bloeitijd 75-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 60-170g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.00
1 zaadje € 19.00
3 zaden € 19.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Amnesia XXL Autoflowering: Meervoudig gelaagde high voor sociale gelegenheden

Blue Amnesia XXL Autoflowering van Dinafem is een kruising van Auto Blueberry en Original Amnesia Autoflowering, met als resultaat een gemakkelijk te kweken plant met grote oogst en prettige, complexe effecten. Deze soort staat bekend om de afkomst maar is geliefd vanwege het THC-gehalte en de heerlijk gezellige sociale high. Met een hoog getest THC-gehalte biedt Blue Amnesia XXL Autoflowering een meervoudig gelaagde high die op diverse manieren benut kan worden.

Blue Amnesia XXL Autoflowering heeft van zaad tot oogst ongeveer 75-80 dagen nodig, en kan bij buitenkweek tijdens oktober geoogst worden. Als ze 's nachts wordt blootgesteld aan temperaturen die 10°C lager zijn, neemt deze plant een briljante paarse gloed aan, dat is zelfs nog mooier. Deze strain zorgt voor een goede opbrengst bij de binnenkweek die oploopt tot 400-450g/m², en bij buitenkweek is dat 60-170g/plant. Deze plant van gemiddelde grootte biedt de kwekers betrouwbaarheid, zowel voor de beginnende als de ervaren kweker.

Blue Amnesia XXL Autoflowering heeft stevige, kruidige fruitigheid met tonen van bessen en zwarte peper. Het intense aroma en de smaak maken deze plant een favoriet voor in je vaporizer en verzekeren je van een uitstekende smaakervaring. De high zelf is sterk sociaal, een solide head-high in combinatie met een stevige fysieke high. Ze is ook uitermate geschikt voor de vaste spelletjesavond met je geliefde familie of om samen met je vrienden een sportwedstrijd te kijken.

Door haar legendarische afkomst zit deze Blue Amnesia XXL Autoflowering terecht op haar troon. Deze strain bevat het beste van twee werelden: ze is eenvoudig te kweken, heeft een grote opbrengst, schitterende kleuren, fris aroma/smaak, en een meervoudig gelaagde high die voor elke gelegenheid geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan een lekker kopje koffie om weer eens bij te kletsen met een goede oude vriend, of een oergezellig knutselavondje, en alles wat daar eventueel tussenin zit.

Recommended products
Andere producten van Dinafem