Sweet Deep Grapefruit (Dinafem)

Een goed geoptimaliseerd kweekproces garandeert interessante smaken en de kans om een bestseller te creëren. Dinafem maakte een onstuimige, fruitige strain die Indica liefhebbers over de hele wereld zal plezieren. Unieke smaken, dankzij de mix van Grapefruit en Blueberry, maken Sweet Deep Grapefruit DE perfecte strain voor in het zonnetje. Bloeiperiode is 55-65 dagen.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Grapefruit x Blueberry
Bloeitijd 55-65 dagen
THC% 12-19%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-900g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Deep Grapefruit: Bitterzoete indica-dominante hybride met tot wel 19% THC

Sweet Deep Grapefruit van Dinafem is voor diegenen die genieten van smakelijke soorten terwijl ze naar de sterrenhemel staren. Deze verrukkelijke soort is afkomstig van een mix van Grapefruit en Blueberry, die beiden soorten zijn met een intens aroma. Probeer wat Sweet Deep Grapefruit aan je dieet toe te voegen en laat je verwennen door de zoete, tropische geur. Er zijn niet veel soorten op de markt die kunnen wedijveren met het overheerlijke bouquet dat uitgestraald wordt door Sweet Deep Grapefruit.

Dinafem besloot zich te richten op het creëren van de ultieme ervaring met deze 80% indica-dominante soort. De high is ongelooflijk ontspannend. Het is met recht de beste soort om mee te nemen naar een picknick. Dankzij het THC-percentage (12-19%) zal Sweet Deep Grapefruit je hersengolven vertragen en je zintuigen versterken.

De bloeiperiode duurt 55-65 dagen. Wanneer de rijke bloemkelken bedekt zijn met hars, is het moment gekomen de toppen te oogsten en uit te harden. Als je de tropische aroma's wil behouden, moet je zorgen dat je de terpenen intact houdt. Deze terpenen zullen floreren als de temperaturen onder de 26°C blijven.

De opbrengsten zijn heel fatsoenlijk. Binnen kan de opbrengst oplopen tot 550g/m², terwijl buiten tot wel 900g/plant kan worden geoogst! Houd er rekening mee dat de indica genetica geen invloed uitoefenen op de hoogte van deze plant, want ze kan erg groot worden. Kwekers die Sweet Deep Grapefruit buiten hebben staan, kunnen bomen aantreffen van wel 300cm hoog. Zorg er dus voor dat je logistieke plan in orde is.

Recommended products
Andere producten van Dinafem