Mango Kush (Zativo Seeds)

Mango Kush is een superfruitige soort. Deze indica-dominante cannabis strain is ook sterk, maar niet buitensporig, en levert een bevredigende oogst op. Ze heeft echt iedereen iets te bieden, met tropische smaken waarvan het water je in de mond loopt.

Genetica Indica-dominant
Ouders Mango X Hindu Kush
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 21%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 400-450 gr/m²
Hoogte (binnen) 110cm
Opbrengst (buiten) 450-500g/plant
Hoogte (buiten) 130cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Houd je van een fruitige smaak en intens effect? Dan ben je vast dol op Mango Kush. Met een geweldige kweekervaring, goede oogst en een ongelooflijk effect is deze soort een ware traktatie. De ouders van deze indica-dominante strain zijn de originele Mango Kush en Hindu Kush. Het resultaat van deze kruising is een soort boordevol THC en myrceen, naast talloze andere terpenen, en een scala aan effecten.

Mango Kush is sterk, maar niet te sterk. Verwacht ongeveer 21% THC van deze fruitige plant. Samen met myrceen zorgt dit voor een rustgevende en evenwichtige high. Als je er veel van rookt, word je extreem high, maar je kunt voor mildere effecten ook met mate van deze soort genieten. Dankzij deze balans is de strain behoorlijk veelzijdig en prima de hele dag door te roken, zolang je jezelf een beetje inhoudt!

De naam zegt eigenlijk alles al over de smaak van Mango Kush. Maar als je het nog niet doorhebt, ze is doordrenkt met tropische smaken! Aan de basis van deze smaak ligt het zwaardere, diepere aroma van klassieke Kush, wat voor wat meer pit zorgt.

Aangezien Mango Kush indica-dominant is, wordt ze bossig en breed. Ze behoudt daarbij een gemiddelde hoogte van ongeveer 110cm. Met trainingstechnieken als LST houd je haar afmetingen beperkt en zorg je voor een grote oogst. De robuuste en veerkrachtige Mango Kush groeit binnen en buiten goed. Als fotoperiode feminized wietplant vereist ze uiteraard wel de nodige verzorging, aandacht en liefde als je er het beste uit wilt halen. Maar zolang je daaraan kunt voldoen, ben je ervan verzekerd dat ze je beloont!

Deze snelle wietplant heeft maar 8–9 weken nodig om haar bloei af te ronden. Binnen kun je zo'n 400–450g/m² aan plakkerige wiet met mangosmaak verwachten. Buiten kan dat zelfs 500g/plant zijn en is de plant zo rond medio oktober klaar. Deze wiet groeit daarmee prima in gematigde streken. Maar net als de meeste mensen, geeft ze de voorkeur aan een warmer klimaat!

Recommended products