PAX 3

Als je op zoek bent naar een uitstekende vaporizer is PAX de grootste speler op de markt, en trouwe gebruikers zullen stellig beweren dat het eenvoudigweg de beste vaporizer op de markt is. De PAX 3 is nu geschikt voor droge kruiden en concentraten. Ze zijn er in diverse kleuren - zwart, goud, zilver en roze - jou smaak voor deze topklasse vaporizer zit er vast wel bij.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 24 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 229.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Accessoires
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

PAX 3: Vapen is nu nog beter geworden

De PAX drie biedt nu de mogelijkheid om behalve gedroogde kruiden ook concentraten en waxen aan te kunnen. De batterij gaat langer mee voor een snellere verhitting, en de temperatuur is op verschillende standen in te stellen.

• Groen – 182*C/360*F
• Geel – 193*C/ 380*F
• Oranje – 204*C/400*F
• Rood – 215*C/420*F

Het ontwerp heeft nu twee soorten dekseltjes als je het schaaltje voldoet; er is er een voor een full-size versie, en een eentje voor eenmalig gebruik. En als je van technische foefjes houdt kun je nog meer controle hebben over de PAX 3 met een app die je gratis kunt downloaden.

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.