Eagle Bill

De Eagle Bill Vaporizer, vernoemd naar Eagle Bill, de vader van vaporizing, is simpel, maar briljant. Een coole, draagbare vaporizer wordt hier gecombineerd met een pijp. Verwijder het scherm, stop je favoriete kruid erin, verwarm de kom en schud de pijp voor meer stoom. De Eagle Bill Vaporizer zorgt voor een soepele damp, zonder ruwe rook!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 13.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Eagle Bill