Firefly 2

De Firefly 2 is een topvaporizer die niet alleen indruk maakt met het mooie ontwerp en het gebruiksgemak. De Firefly 2 levert een vape-ervaring als geen andere. Daarom is de Firefly zoveel meer dan gewoon een nieuw tech-dingetje, maar het allerbeste op het gebied van hedendaagse vaporizers. De Firefly 2 is leverbaar in het Wit, Blauw en Zwart

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 32 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 314.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Firefly 2 Vaporizer: Topklasse Vaporizer Met Buitenaardse Prestaties

De Firefly 2 wordt beschouwd als het beste wat er op het gebied van vaporizers op de markt verkrijgbaar is. Bejubeld als de "Best Overall Vaporizer van 2016" door Gizmodo, blinkt deze gestroomlijnde vaporizer uit vanwege de zeer goede werking en de uitstekende kwaliteit van de damp.

Voor degenen die graag het nieuwste van het nieuwste hebben wat hun vaporizer betreft, komt Firefly nu met de Firefly 2 app voor iOS of Android waarmee je met je mobieltje de Firefly 2 op verschillende manieren kunt aanpassen.

GESTROOMLIJD ONTWERP

Zodra je de nieuwe Firefly 2 beetpakt zal je direct opvallen hoe prettig deze vaporizer in de hand ligt. Het ontwerp laat zich niet anders omschrijven dan gestroomlijnd en uitgekiend. Firefly is er ook in geslaagd om de vaporizer 55% lichter en 33% kleiner te maken dan de vorige generatie vaporizers.

SUPERSNELLE VERHITTING

De Firefly 2 is absoluut niet bescheiden met het vertoon van slimme toepassingen. In tegenstelling tot andere vaporizers heeft hij twee 'touch' sensoren voor eenvoudig gebruiksgemak. Plaats je vingers op de sensoren en de Firefly 2 bereikt de ideale verdampingstemperatuur van 205*C (400*F) binnen een verbazingwekkende tijd van 3 seconden of minder.

FIREFLY 2 VAPE PRESTATIES

Wat de Firefly 2 zo uniek in zijn klasse maakt is de dynamische convectie technologie. Dat klinkt hartstikke ingewikkeld maar het betekent gewoon dat het apparaat alleen verhit wanneer je inhaleert. Dit veroorzaakt een verbetering van je vape-ervaring omdat je nu kunt genieten van de werkzame bestanddelen in je kruiden of concentraten, samen met de smaken en geuren op het moment dat je ze uitblaast. Er gaat absoluut niets verloren en je kruid wordt er smakelijker en sterker door. De Firefly 2 is geschikt voor gedroogde kruiden en concentraten.

KORTE OPLAADTIJD

De Firefly 2 scoort dubbele punten wat betreft de oplaadtijd.
Gebruik eenvoudigweg het bijgeleverde USB-kabeltje, en laadt je apparaat binnen 45 minuten op.

INHOUD VAN DE VERPAKKING

2 oplaadbare batterijen
Oplaad Dock
USB 3.0 Kabeltje
Schoonmaak Set
3 Stuks Concentraat Pads

Andere producten van Firefly