Magic Flight Launch Box

De Vaporizer Magic Flight Launch Box is een echte klassieker onder de draagbare vaporizers. Deze vape is populair vanwege het simpele design, handige en kleine formaat en uitmuntende prestaties. De Magic Flight Launch Box gebruikt een oplaadbare batterij en een oplader wordt meegeleverd. Verkrijgbaar in drie houttypes: Esdoorn, Kers en Walnoot.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 12 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 119.00
Esdoorn € 119.00
Kers € 129.00
Walnoot € 129.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Accessoires
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Magic Flight Launch Box: Ultra-draagbare vaporizer met levenslange garantie

De Magic Flight Launch Box werd in 2010 ontworpen door de Magic Flight Vaporizer company, gevestigd in San Diego, Californië. Het is de kleinste, loose-leaf vaporizer ter wereld. Het compacte formaat en opvallende eenvoud van de Launch Box betovert gebruikers al zeven jaar. Gebruikers genieten van de integriteit: De eenvoudige techniek is simpel en dus betrouwbaar en zeer duurzaam. De Magic Flight Launch Box is klein, stil, discreet en levert keer op keer verbluffende hits. Omdat het apparaat razendsnel verwarmt en zo gebruiksvriendelijk is, kan je laden, een hit nemen en herladen... allemaal zonder te wachten. En dankzij de plastic deksel voor de kom kan het apparaat zelfs worden gebruikt in de wind en onder andere slechte weersomstandigheden.

MAGIC FLIGHT LAUNCH BOX - GEBRUIKSGEMAK

Dit is een groen product, gemaakt van natuurlijk en hernieuwbaar hout: Kersen, walnoot of ahorn. Het apparaat werkt via een oplaadbare, uitneembare batterij en is enorm eenvoudig in gebruik. Verzamel je kruiden in de kleine gleuf, schuif het plastic deksel erover om het plantenmateriaal te beschermen, plaats de opgeladen batterij en tadaa, je kan je gang gaan! De box verwarmt snel en een klein oranje lampje laat je weten dat de optimale temperatuur is bereikt. Inhaleer langzaam en gelijkmatig om de temperatuur te behouden. Een langzame inhalatie resulteert in een koelere damp, maar mildere hit. Je moet er even aan wennen, maar zodra je de slag te pakken hebt, zal blijken dat dit een van de meest gebruiksvriendelijke vapes is.

Behalve droge kruiden is de Magic Flight Launch Box ook geschikt om met een Herbal Concentrate Tray (apart verkrijgbaar) te gebruiken, waardoor het mogelijk is om full-melt en/of kleverige concentraten met je Launch Box te verdampen.

MAGIC FLIGHT LAUNCH BOX - LEVENSLANGE GARANTIE

Elke Magic Flight Launch Box vaporizer is met de hand gemaakt in de Verenigde Staten en wordt geleverd met een volledige, levenslange garantie. Bij andere vaporizers houdt een levenslange garantie in dat er uitsluitend dekking is als het verwarmingselement breekt, maar bij de Magic Flight Launch Box vallen alle defecten aan je apparaat onder de garantie. Dat zegt wel wat over het vertrouwen van de fabrikant in haar eigen product! Absoluut waar voor je geld. Dit is een geweldige vaporizer voor beginnende vapers, maar ook een uitmuntende, sneak-a-toke optie voor doorgewinterde gebruikers.

Accessoires
  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.