Flowermate Aura

De Flowermate Aura is een van Flowermate’s meest draagbare en efficiënte vaporizers. Deze goed afgeronde vaporizer werkt geweldig voor droge kruiden en concentraten. Flowermate heeft de Aura uitgerust met een nieuwe verwarmingskamer voor nog betere smaken en een langere levensduur van de batterij.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 69.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Accessoires
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Flowermate Aura: Kwaliteit en betaalbaarheid samengevoegd in een draagbare vape

Deze ongelooflijke vaporizer is zowel betaalbaar als geweldig. Flowermate Aura werd ontworpen om iemands aura te vervullen met positieve vibes. De vape-kwaliteit overtreft alle verwachtingen, en het ontwerp van deze vape is zeer gebruiksvriendelijk. Alle aspecten waar vape-liefhebbers zo van houden, heeft Flowermate meegenomen in het ontwerp. Laten we eens kijken wat deze draagbare vape te bieden heeft.

FLOWERMATE AURA - FUNCTIONALITEIT

De temperatuur is cruciaal als men damp van de beste kwaliteit wenst. Flowermate Aura biedt gebruikers een handige temperatuurregeling, die de exacte temperatuur op het digitale scherm weergeeft. Maak je keuze tussen Celsius en Fahrenheit, oftewel je favoriete temperatuurschaal. De temperaturen variëren tussen 40°C-230°C. Het duurt ongeveer 30 seconden voordat de vape de ingestelde temperatuur bereikt. Om eventuele activeringsincidenten te voorkomen, schakel je de Flowermate Aura in door 5 keer binnen 2 seconden op de aan/uit-knop te drukken. Als de batterij volledig opgeladen is, gaat de ingebouwde Samsung/LG-batterij 2 gebruiksuren non-stop mee.

FLOWERMATE AURA - ONTWERP

Het ontwerp is geweldig. De kleine vaporizer past gemakkelijk in de palm van je hand. De rode knoppen voor de specifieke functies gaan lang mee. Je kunt zowel droge kruiden vapen als concentraten, zoals waxen, budder en olie. Er zijn twee kamers inbegrepen, één voor droge kruiden en één voor concentraten. Hierbij zit organisch katoen voor vloeibare concentraten. De keramische verhittingskamer zorgt voor de beste kwaliteit die je je maar kunt voorstellen, en het mondstuk voelt comfortabel aan bij het inhaleren. Verbranding van het kruid komt vrijwel niet voor en het ontwerp van het verwarmingsmechanisme zorgt ervoor dat de gehele kamer gelijkmatig verwarmd wordt.

INBEGREPEN BIJ LEVERING

- Flowermate Aura Vaporizing Pen (14,7cm in lengte)
- Mondstuk
- Concentraatkamer
- Droge Kruidenkamer
- Roestvrijstalen gaasje (5 stuks)
- Vul- en Roer-hulpmiddel
- Schoonmaakborsteltje
- Oplader (USB)
- Instructies

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.