Arizer Solo 2

De Arizer Solo 2 draagbare vaporizer komt met veel nieuwe functies: Grotere en dikkere dampwolken en een batterij die wel 20 sessies meegaat (of 3 uur continu gebruik), om maar wat te noemen. Tel daar het OLED display, de per graad instelbare temperatuurcontrole en een compacter formaat bij op en dan wordt duidelijk dat de Solo 2 een verbeterde versie is van het reeds geweldige origineel.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 17 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 179.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Arizer Solo 2: Nieuwe versie van de bestverkopende vaporizer

ARIZER SOLO 2: EEN VERBETERING VAN EEN REEDS GEWELDIGE VAPE

Toen de Arizer Solo (v1) voor het eerst op de markt kwam, hebben veel mensen er instinctief voor gekozen er geen aandacht aan te schenken. Daar was een goede reden voor. Het punt is namelijk dat het ook nu nog ontzettend lastig is een hoogwaardige, draagbare vaporizer te vinden die echt goed werkt. Veel producten zullen gewoon niet voldoen aan de behoeften van de doorgewinterde cannabis roker. Mocht dit wel het geval zijn, schieten ze vaak te kort op andere vlakken, zoals batterijduur of levensduur van het apparaat.

En hier maakt de Arizer Solo echt indruk. Deze stond, en staat nog steeds, op gelijke hoogte met desktop vapes die wel 5 keer duurder zijn. De originele Solo was in staat de critici tevreden te stellen omdat de Solo voldoet aan de drie belangrijkste elementen die zorgen voor een prettige vape ervaring: Keelgevoel, die hit en de dampwolken. Het voelde niet alsof je aan een lege pijp lurkte, je werd absoluut lekker high en het apparaat produceerde prominente, spierwitte, ondoorzichtige dampwolken.

EN NU IS ER DE ARIZER SOLO 2

De Arizer Solo 2 gaat verder waar Solo 1 gebleven is. Dit betekent dat het concept van het product hetzelfde is, maar dan beter, waardoor de concurrentie helemaal het nakijken heeft.

Allereerst produceert de Solo 2 een damp van betere kwaliteit. De Arizer Solo 2 heeft een vernieuwd damppad, ontworpen om de reeds geweldige dampervaring te verbeteren. Het apparaat verwarmt van 0ºC naar 200ºC in minder dan 40 seconden. Er worden ook dikkere dampwolken geproduceerd, die soepeler aanvoelen in je keel, vergeleken met het gebruik van inferieure vapes of het roken van een joint. Daarnaast is de Solo 2 ook ergonomisch superieur. Al bij al is het ontwerp iets dunner, ronder en gestroomlijnder en de vape ligt absoluut comfortabel in de hand.

ARIZER SOLO 2 - BATTERIJ, PRECISIE INSTELLINGEN EN DISPLAY

Dit is een draagbaar product en dus is een goede batterij een must. Deze vaporizer gaat de hele dag mee; een volle batterij is goed voor wel 20 sessies of 3 uur continu gebruik, wat ontzettend indrukwekkend is. De vape kan ook tijdens het opladen worden gebruikt, dus er is geen noodzaak andere opties achter de hand te houden.

Het nieuwe en verbeterde OLED display zorgt niet alleen voor een betere uitstraling, maar het bespaart je ook kostbare tijd. Je kan de gewenste temperatuur op de graad nauwkeurig instellen. Het borosilicaatglazen mondstuk is van medische kwaliteit en kan de hete dampwolken ongelooflijk snel afkoelen.

KENMERKEN

- Slaat steviger in, dikkere wolken
- Tot 20 sessies met een volle batterij, of 3 uur continu gebruik
- OLED display
- Instellen van de temperatuur op de graad nauwkeurig
- Forward compatible mondstukken (Solo 1 past op Solo 2)

INHOUD VAN DE LEVERING

- Arizer Solo 2 vaporizer
- 2 Glazen stelen (90mm & 110mm)
- 2 Siliconen stem caps
- Glazen schaal
- Draagtas
- Roestvrijstalen roergereedschap
- 4 roestvrijstalen schermen
- Monsters met aromatische plantenextracten
- Oplader

Ook kan je rekenen op een beperkte fabrieksgarantie van 2 jaar.

Andere producten van Arizer