FlowerMate Swift Pro

Een innovatief apparaat in de altijd uitbreidende, succesvolle reeks vaporizers van FlowerMate, is de Flowermate Swift Pro. Ze hebben voortgebouwd op de bewezen kwaliteiten van hun vorige producten, en een apparaat gemaakt met alleen de beste features en het best mogelijke design. De Swift Pro belooft 0,0% verbranding en werkt op convectie, ter behoud van de smaak van je kruid... en je gezondheid.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 21 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 219.00
€ 219.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

FlowerMate Swift Pro: Beleef een geheel nieuw smaakniveau

De uitvinders van FlowerMate hebben het opnieuw geflikt! Ze hebben een innovatieve vaporizer aan hun reeks zeer succesvolle en bewezen apparaten toegevoegd. Het gaat om de Swift Pro, die alleen bestaat uit de nieuwste technologie die mogelijk is voor draagbare vaporizers. Bovendien ziet hij er cool uit met zijn mooie en onopvallende design.

CONVECTIE IN PLAATS VAN CONDUCTIE

Met de Swift Pro heeft FlowerMate de eerste convectie vaporizer gecreëerd in hun reeks producten. Conductie is het gebruikelijke verwarmingsproces bij draagbare vaporizers. Bij de Swift Pro is er echter sprake van 100% convectie-verhitting van het luchtpad, in plaats van conductie-verhitting van de kamer. Op deze manier behoudt de Flowermate Swift Pro de smaak van je kruiden, aangezien de verwarmde lucht door een geïsoleerd luchtpad wordt gestuurd. Hierdoor worden ook kankerverwekkende stoffen en "elektronische" smaakjes vermeden. Geloof ons - de damp is helder, puur, kalmerend en heerlijk!

VERWISSELBARE KAMERWAND EN MONDSTUK

Wat echt uniek is aan dit apparaat, is de verwisselbare kamerwand. Dit hebben we nog niet eerder bij andere vaporizers gezien. Je kunt het materiaal van de kamer vervangen ten gunste van een verbeterde convectie-ervaring. Je kunt kiezen tussen een kamerwand van Afrikaanse palissander, Zuid-Amerikaanse palissander, van bamboe en eentje van borosilicaatglas. De glazen wand biedt je de puurste damp, terwijl de andere wanden een lekker aromatisch tintje toevoegen aan je kruiden. Pas hem helemaal aan naar jouw eigen wens!

In tegenstelling tot de andere vaporizers van FlowerMate is het mondstuk bij de Swift Pro bevestigd aan het apparaat, zodat je hem gemakkelijk kunt gebruiken als je onderweg bent. Je hoeft het mondstuk slechts een kwartslag te draaien en je kunt een trekje nemen; zo simpel is het.

TEMPERATUUR INSTELLINGEN

Je kunt de temperatuur voor je vape sessie nauwkeurig instellen, variërend van 60°C to 230°C. De Swift Pro warmt erg snel op - het duurt slechts 45 seconden om op de gewenste temperatuur te komen. Je kunt de ingestelde temperatuur op een digitaal schermpje in de gaten houden. Zo heb je zelf de volledige controle over de temperatuur!

BATTERIJ EN ACCESSOIRES

De Swift Pro bevat een 2600mAh Li-Ion batterij die kan worden opgeladen middels een micro usb-lader. Je kunt hem onderweg of thuis gemakkelijk opladen. Lange vape sessies zijn geen probleem met deze batterij die lang meegaat.

De Flowermate Swift Pro wordt geleverd met:

- Afrikaanse palissander kamerwand
- Zuid-Amerikaanse palissander kamerwand
- Kamerwand van bamboe
- Kamerwand van borosilicaatglas
- 5 Roestvrijstalen kamerschermen
- Packing tool en dabber
- Loading cap
- Tool voor het verwijderen van de kamer
- Schoonmaakborstel
- Usb-laadkabel
- Garantie informatiekaart
- Gebruiksaanwijzing

SPECIFICATIES

- Afmetingen: 11cm x 5,8cm x 3cm
- Gewicht: 453g

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.