Boundless CFX

De Boundless CFX is een buitengewone vaporizer. Met een ideale temperatuurregeling en het sterke omhulsel, is het apparaat een must voor iedere vapeliefhebber om in huis te hebben. De Boundless CFX is extreem efficiënt; de oven wordt aangedreven door maar liefst 80 Watt, waardoor je in 20 seconden of minder gedroogde kruiden, concentraten, en zelfs hars kunt vaporizen.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 14 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 149.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Boundless CFX: Een kampioen onder de draagbare vaporizers

Het omhulsel van Boundless CFX is erg sterk, perfect voor op reis of bij het uitvoeren van extreme sporten. Stel je voor dat je vapet nadat je net uit een vliegtuig bent gesprongen, als je parachute zich heeft geopend. Dat tilt "high zijn" naar een heel nieuw niveau! Bij nader inzien is dit misschien niet zo'n goed idee, aangezien je je ook nog moet voorbereiden op de landing ...

Een van de beste dingen aan de Boundless CFX is zijn veelzijdigheid. Terwijl veel vaporizers op de markt tegenwoordig vaak alleen kunnen worden gebruikt in combinatie met óf gedroogde kruiden, óf concentraten, dan wel hars, kan de CFX alle drie cannabis hoedanigheden aan. Dus hoe je ook van je wiet houdt, met de CFX kun je cannabis in welke staat dan ook perfect vapen.

De Boundless CFX heeft een volledig 1.7 inch TFT-scherm. De temperatuur varieert van 37,8 tot 221,1°C. Je kunt dit gemakkelijk instellen, waardoor je als gebruiker zeer accuraat de temperatuur kunt bepalen. De ruimte waar de lucht doorheen stroomt, is gesepareerd van de elektronica, waardoor de pure smaak van het kruid behouden blijft. Als de kamer is opgewarmd tot de gewenste temperatuur krijg je een trilsignaal, waardoor je als gebruiker weet dat hij klaar is om een trekje van de nemen. De vaporizer heeft twee oplaadopties en een capaciteit van 2500 mAh, de uitgangsspanning is 7.4V.

Je kunt de Boundless CFX zo instellen dat de vaporizer automatisch in stand-by modus wordt gezet na 300 seconden na inschakeling. Om weer te vapen, tik je simpelweg drie keer op de power-knop.

Het apparaat bevat twee permanente 18650 batterijen. Met USB duurt het 2.5 uur voordat hij volledig is opgeladen en via wandoplader is dat 30 minuten. Als de vaporizer helemaal is opgeladen, kan hij ongeveer 10-15 sessies mee.

De afmetingen zijn 120 x 70 x 30mm.

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Boundless