Boundless CF 710

De Boundless CF 710 draagbare vaporizer biedt je een nieuwe dabbing ervaring. Gooi je butaan aansteker weg, want met dit apparaat heb je die nooit meer nodig. Het wordt volledig aangedreven door een langdurige batterij. Gemakkelijk in gebruik; je kunt je favoriete concentraat onderweg onopvallend vapen. Geniet van het dabben zonder de prullenboel die er normaal gesproken bij komt kijken.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 59.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Boundless CF 710: Een nieuwe dimensie in het dabbing universum!

Boundless heeft de CF 710 gecreëerd om op de meest draagbare en meest efficiënte manier te kunnen dabben. Het super strakke design, gemaakt van 100% roestvrij staal, past precies in de palm van je hand. Je hebt geen butaan aansteker meer nodig, en je mobiliteit is niet langer beperkt door een stroomkabel aan je dabbing apparaat.

De Boundless CF 710 wordt volledig aangedreven door een interne 16500 LG Lithium-Ion 10A batterij voor hoog energieverbruik, met een capaciteit van 900 mAh. Deze batterij zorgt voor onmiddellijke verhitting en bereikt de gewenste temperatuur binnen een paar seconden. Het apparaat kan snel worden opgeladen via USB. Het duurt slechts 2 uur om hem volledig op te laden.

Je doet de Boundless CF 710 aan door de power-knop ingedrukt te houden - zo simpel is het! Vervolgens kun je genieten van de pure, lekkere smaak van je favoriete concentraat. Of het nu olie, was, of een andere concentraat-vorm is, met de bijgeleverde verhittingspunten kun je het apparaat zo aanpassen. De Boundless CF 710 wordt geleverd met een keramische of kwarts verhittingspunt.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om onderweg te dabben!

De Boundless CF 710 is verkrijgbaar in zwart of zilver, hier bij Zativo.

INBEGREPEN ACCESSOIRES

- Keramische staaf omwikkeld met roestvrij stalen spiraal
- Kwarts staaf omwikkeld met roestvrij stalen spiraal
- Dabbing tool
- USB oplader
- Glazen schaaltje
- Handleiding

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Boundless