Boundless CF Hybrid

De Boundless CF Hybrid is alles wat je nodig hebt als je één apparaat wilt hebben om verschillende stoffen te verdampen, zoals droog kruid, hars, concentraat en zelfs vloeibare olie, zoals E-Liquid. Deze perfecte vaporizer heeft een slim en elegant design, en zorgt voor koele, zachte damp. De CF Hybrid is gemakkelijk te demonteren, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen en onderhouden.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 12 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 129.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Boundless CF Hybrid: Een veelzijdige en luxueuze vaporizer

De Boundless CF Hybrid is een vaporizer waarmee je droge kruiden, was, vloeibare olieën en concentraten kunt vapen. Welke vorm van cannabis of ander kruid je ook wilt vapen, de CF Hybrid kan het allemaal.

Met een simpele druk op de knop, kun je de exacte temperatuur instellen. De kracht van de vaporizer kun je ook bijstellen, waarbij je bepaalt hoeveel Watt er wordt gebruikt. Het is mogelijk om de meter te verzetten van Celsius naar Fahrenheit, mocht je dat willen.

Het luchtpad is geïsoleerd, waardoor je als gebruiker de ware smaak tot je kunt nemen. De Boundless CF Hybrid heeft een sterke verhittingskamer van keramiek en een OLED display op de zijkant. Door het 360° draaibare mondstuk is de vaporizer zeer handig in gebruik.

De afmetingen van het apparaat zijn 95 x 60 x 30mm.

Inbegrepen:
De Boundless CF Hybrid wordt geleverd met een BNDLS 18650 Lithium-Ion batterij, een reinigingsborstel, een dabber tool, en kamerschermen. De vaporizer heeft een 510-schroefdraad aan één kant voor het aansluiten van een vloeistoftank voor het verdampen van oliën en vloeistoffen.

Belangrijk om te weten: De SubX Tank voor vloeibare olieën en E-liquids wordt niet meegeleverd met de vaporizer, als een gevolg van de EU-wetgeving. De SubX tanks zijn echter apart verkrijgbaar via onze website.

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Boundless