Boundless CFC

Boundless Technologie presenteert een extreem handige draagbare vaporizer; de Boundless CFC. Het ergonomische en ultradraagbare design wordt geleverd met een batterij met een lange levensduur, en een OLED scherm laat je alle info zien voor het uitvoeren van een perfecte vape sessie. De Boundless CFC weegt zo'n 225g en kan per keer 10-15 sessies mee; geweldig voor dagelijks gebruik.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 59.00
€ 59.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Boundless CFC: Urenlang genieten dankzij 100% conductiewarmte

Boundless Technology is een bedrijf uit South Carolina (VS) dat is opgericht in 2015, en je voorziet van een hoogwaardige vaporizing ervaring. Een fantastische toevoeging aan hun collectie vaporizers is de Boundless CFC. Boundless Technology heeft hard gewerkt om de CFC zo draagbaar mogelijk te maken, compleet met een batterij met een lange levensduur voor urenlang vape-plezier dankzij conductiehitte.

De Boundless CFC heeft een volledig geïsoleerd luchtpad, is ergonomisch en zeer gemakkelijk mee te nemen. De CFC is voorzien van een regelbare temperatuurregulering, die varieert van 60°C to 230°C. Je kunt de temperatuur en de batterijduur op het OLED scherm zien van het apparaat. Het is aanbevolen om de vaporizer te verhitten tot een lagere temperatuur (rond de 177°C) en deze vervolgens gedurende de sessie geleidelijk te verhogen tot de gewenste temperatuur.

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Boundless