DaVinci IQ

Wil je je favoriete kruid vapen op een slimme en intelligente manier, de manier waarop de geweldige denker Leonardo Davinci zijn wiet zou vapen? Bekijk dan zeker de DaVinci IQ Vaporizer. Deze heeft alles wat je wilt en wenst: 3 gebruiksmodes, een vervangbare batterij, een elegant en modern design en, het belangrijkste, een super, zuiver vape effect.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 21 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 219.00
€ 219.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

DaVinci IQ Vaporizer: De intelligente manier om te vapen

DaVinci IQ Vaporizer heeft niet voor niets 'IQ' in zijn naam zitten. DaVinci beweert dat hun apparaat de intelligentste vaporizer is die er tegenwoordig op de markt is. Dat zou je aandacht moeten trekken, gezien het feit dat we het hebben over een bedrijf met jarenlange ervaring in de productie van vaporizers.

DAVINCI IQ - DESIGN EN MODES

Ten eerste is het design erg cool, met zijn futuristische 51 LED display. Je zult je super stylin' voelen terwijl je je favoriete kruid vapet. Daarnaast is hij erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt tussen 3 verschillende vaping modes kiezen. Met de Smart Path mode kun je 4 verschillende temperaturen selecteren, die automatisch door het apparaat worden ingesteld. Kies wat het beste bij je past, neem een trekje en geniet van het vapen. Zo simpel is het! Voor gebruikers die iets meer controle willen houden over hun temperatuurinstellingen, is er de Precision mode. Hierbij kun je de temperatuur instellen van 121°C tot 221°C. De laatste mode is de Boost mode waarbij je on demand trekjes kunt nemen, wat energie spaart. En raad eens - het duurt slechts 16 seconden om het apparaat op te warmen.

De smaak van de damp is super fris dankzij de materialen die zijn gebruikt voor het mondstuk en het damppad. DaVinci maakt gebruik van een 100% keramisch zirkonia damppad, waardoor je de puurst mogelijke damp krijgt als je de DaVinci IQ gebruikt.

DAVINCI IQ - BATTERIJ EN BLUETOOTH INTEGRATIE

De 18650 batterij is oplaadbaar en vervangbaar. Je kunt het apparaat 1,5 uur achter elkaar gebruiken en je kunt de batterij vervangen door een nieuwe als je langer achtereen wilt genieten van het vapen. Zeer handig als je onderweg bent. De batterij is volledig opgeladen na 3 uur.

Alsof dit nog niet genoeg is, komt de ware intelligentie van DaVinci IQ naar boven met zijn vermogen om bestuurd te worden via Bluetooth. Met de app kun je je gewenste mode selecteren en belangrijke informatie over het apparaat bekijken.

DAVINCI IQ - ACCESSOIRES EN SPECIFICATIES

Het apparaat wordt geleverd met een USB oplaadkabel, alcoholdoekjes, een borstel, een sleutelhanger tool, een 10mm adapter en een draagtas om hem gemakkelijk mee te kunnen nemen.

- Kleuren: Verkrijgbaar in Stealth Black, Koper, Blauw, en Gunmetal.
- Afmetingen: 42mm x 90mm x 24mm
- Gewicht: 142g
- Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Davinci