Orbiter Magic Flight Launch Box

Zowel de Magic Flight Launch Box als de Muad-Dib Concentrate Box zijn tot een hoger niveau te tillen! De Orbiter Magic Flight Launch Box haalt de hitte uit elke rooksessie; Het maakt elke inademing verfrissend en moeiteloos voor de longen. Dus, het neemt de hoest weg tijdens het dagelijkse vapen en verlicht de vape-ervaring.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 75.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Orbiter Magic Flight Launch Box: Metgezel voor jouw Magic Flight Vaporizer

Dit geweldige uitbreidingsstuk is een toffe aanvulling op de alom bekende Magic Flight productlijn. Maak de vape-ervaring het beste mogelijk door de Launch Box of Muad-Dib Concentrate Box te verbeteren met behulp van de Orbiter. De Orbiter koelt dampen af met zijn douchekop en filtert deze door de waterkamer.

Afmetingen: 10,8 x 6,3 cm
Joint maat: 14,4 mm (vrouwelijk)

Kit bevat:
• Een Orbiter met stevige esdoornhouten basis
• Eén 24cm waterpijpslang om te verbinden met de Magic Flight Launch Box
• Eén 70cm waterpijpslang om te verbinden met de Mua-Dib Concentrate Box
• Twee 14,4mm verbindingsstukken (mannelijk)
• Handleiding