O.penVAPE Ziggy Marley Conscious Party Vaporizer

O.penVAPE heeft Ziggy Marley opgetrommeld voor het presenteren van hun nieuwste vaporizer voor droge kruiden. De Ziggy Marley Conscious Party Vaporizer past in je zak, heeft drie hittestanden met LED aanduiding, en een fraai houtnerfontwerp. De stevige, draagbare Ziggy Marley Conscious Party Vaporizer is zeer aantrekkelijk geprijsd.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 69.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

De O.penVAPE Ziggy Marley Conscious Party: Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding

Voor de Ziggy Marley Conscious Party Dry Herb Vaporizer wilde O.penVAPE niet alleen een betaalbare draagbare vaporizer maken die voor een redelijke prijs waar voor zijn geld biedt. Niemand minder dan de legendarische Reggae-ster en winnaar van een Grammy, Ziggy Marley heeft samengewerkt met O.penVAPE bij de introductie van hun nieuwste lijn van vaporizers voor droge kruiden en oliën. De stichting U.R.G.E. (Unlimited Resources Giving Enlightenment), een non-profit organisatie die door Ziggy Marley zelf werd opgericht, zal profiteren van de verkoop van dit product. Het hoofddoel van U.R.G.E. is het helpen van kinderen, met onderwijs als hoofddoel.

De Ziggy Marley Conscious Party Dry Herb Vaporizer heeft heel wat in zijn mars. Het eerste wat opvalt als je de vaporizer bekijkt is het unieke, voelbare, houtnerf-ontwerp met de handtekening van Ziggy weergegeven op de zijkant.

EENVOUDIGE ONE-BUTTON BEDIENING

De Ziggy Marley Conscious Party Dry Herb Vaporizer heeft een flinke knop, waardoor hij eenvoudig te bedienen is. Met drie simpele klikjes is hij aan en uit te schakelen. De vaporizer heeft drie verschillende hittestanden, zodat je de hitte kunt kiezen voor de beste vape-ervaring. De LED-lampjes op het apparaat geven de temperatuur aan, en laten zien wanneer het apparaat klaar voor gebruik is.

De standaardwaarde van de vaporizer is de laagste warmtestand, en word aangegeven met één LED lampje. Wanneer je de knop gedurende drie seconden ingedrukt houdt gaat de temperatuur één standje omhoog, als je hem langer ingedrukt houdt schakelt hij naar de hoogste stand.

De Ziggy Marley Conscious Party Dry Herb Vaporizer wordt compleet geleverd met:

1 x Afneembaar mondstuk
6 x Maas-zeef filters
1 x schep/aanstamp dingetje
1 x Reinigingsborsteltje
1 x USB-oplaadkabeltje
Van O.penVAPE krijg je drie jaar fabrieksgarantie.

Andere producten van Open.VAPE