Mighty

De Mighty verdamper is een creatie van Storz & Bickel. Het is een op batterijen bedienbare verdamper die van alle gemakken is voorzien! Zo is MIGHTY uitgerust met een overzichtelijk LED scherm waardoor deze zeer handig in de omgang is. De Mighty zorgt voor een nauwkeurige luchtbeheersing en luchtverwarming met separate warmtestraling voor een gelijkmatige verdamping.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 29 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 299.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

MIGHTY VAPORIZER: Duurzame kwaliteit en optimale ervaring

De Mighty ... Zoek niet verder als je op zoek bent naar kwaliteit en gebruiksgemak. De Mighty vaporizer van het Duitse bedrijf Storz & Bickel vervult alle behoeften bij iedere vaporizing ervaring. Het heeft een eenvoudig te bedienen en nauwkeurig bedieningssysteem dat zowel fijn is voor beginners als voor experts. Het heeft niet alleen een LED display dat simpel en gebruiksvriendelijk is, maar ook de verhittingsmethode is uniek voor een draagbaar apparaat van zakformaat. Het zorgt voor constante verhitting gedurende de vaporisatie, en de warmte die vrijkomt, genereert damp bij iedere hijs.

Deze vernieuwende machine kun je met zowel droge kruiden als vloeibare concentraten gebruiken. In de extra grote kamer kun je meer droge kruiden kwijt dan bij andere apparaten, en om over te schakelen op concentraten hoef je alleen maar op een knop te drukken. Het heeft een gemakkelijk te vullen geïntegreerde vulkamer van 1.4 cm³, die je kunt vullen met kruiden, en een extra Concentrate Pad voor concentraten.

DISCLAIMER: Als je concentraten vapet, zorg er dan voor dat je alleen kleine hoeveelheden gebruikt en dat je de vaporizer op de juiste temperatuur instelt om het concentraat te kunnen vaporizen zonder dat deze eerst teveel vloeibaar wordt. Als de hoeveelheid concentraat groter is dan de hoeveelheid die het Concentrate Pad aankan, kan het in de elektronische onderdelen komen en je MIGHTY beschadigen. Zativo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor misbruik van het Concentrate Pad in combinatie met de MIGHTY.

De Mighty vaporizer gaat aan door de AAN/UIT knop in te drukken, totdat je een trilling voelt. Stel simpelweg de gewenste temperatuur in door de +/- knoppen aan de zijkant van het LED display in te drukken, en het apparaat trilt twee keer als het op temperatuur is. De Mighty vaporizer kan snel in een paar seconden opwarmen tot een temperatuur van tussen de 40°C en 210°C. Draai het mondstuk 180 graden en adem de damp langzaam in.

De vaporizer gaat lang mee door de twee krachtige lithium batterijen die er bij zitten. Deze batterijen zijn niet alleen geschikt voor langer gebruik, maar maken de grote verscheidenheid in temperatuur ook mogelijk. Als de batterijen worden opgeladen, kun je de Mighty vaporizer nog steeds gebruiken als de stekker is aangesloten. Het apparaat heeft ook een automatische uitschakelfunctie, waardoor het na één minuut vanzelf uitgaat om de levensduur van de batterij te besparen.

Eigenschappen:

• Convectie verhitting
• LED display
• Twee lithium-ion batterijen
• Temperatuur regulatie
• Automatische uitschakel-functie

Afmetingen: 14 x 8 x 3cm
Gewicht: 230g

Bij de levering inbegrepen:

• Mighty vaporizer
• Adapter (EU-stekker)
• Vul-hulpmiddel
• Grinder
• Schoonmaakborsteltje
• Concentrate Pad (roestvrij staal)
• 3x Extra Gaasjes
• Set Extra Afsluitingen
• Handleiding (Engels, Duits, Spaans en Frans)

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.