Crystal Candy Auto (Sweet Seeds)

Crystal Candy Auto is een 4de generatie autoflowering hybride soort, gecreëerd door Sweet Seeds. Deze soort is tot stand gekomen door een originele Sweet Seeds' Crystal Candy te kruisen met de Sweet Special Auto. Crystal Candy Auto is niet alleen een van de smakelijkste strains op de markt, het geeft ook een excellente productie die binnen 8 weken na ontkieming klaar is om geoogst te worden.
Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Crystal Candy x Sweet Special Auto
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Onbekend
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m
Hoogte (binnen) 70-130 cm
Opbrengst (buiten) 50-300g/plant
Hoogte (buiten) 70-130 cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.90
3 zaden € 23.90
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Crystal Candy Auto: Stap in Sweet Seeds' Snoepwinkel

Crystal Candy Auto is een 4de generatie autoflowering soort die door de professionals van Sweet Seeds is geteeld. Deze soort is ontwikkeld in een speciaal programma door de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, waarbij de nadruk lag op het vinden van aroma’s die vage herinneringen aan snoepwinkels oproepen.

CRYSTAL CANDY AUTO – GENETICA EN GROEI-EIGENSCHAPPEN

Crystal Candy Auto kwam tot stand door de originele Crystal Candy te kruisen met de even heerlijke Sweet Special Auto. De telers van Sweet Seeds teelden deze soort met speciale zorg. De strain is daarom geschikt voor teelt voor zowel binnens- als buitenshuis. Het is een gezonde, krachtige soort, die ruim boven de 1 meter kan groeien met een hoogte van 70 tot 130 cm. Deze soort produceert geweldig veel hars en grote aromatische knoppen. De plant levert een verbazingwekkend opbrengst van 400-600g/m² binnen tot 300g/plant buiten op. Dit allemaal in 8 weken nadat het zaad ontkiemt.

CRYSTAL CANDY AUTO - SMAAK, AROMA EN EFFECT

Subtiele en exquise aroma’s is waar het allemaal om draait bij Crystal Candy Auto. Het is geteeld om een smaakexplosie te zijn. Het combineert een reeks van aroma’s die je steeds weer doen terugkomen voor meer.
Het smaakt naar zurige vleugjes aardbei gemengd met de smaak van rijpe meloen, tegen een zoete achtergrond die doet denken aan kauwgom en fruitsnoepjes. Het highgevoel is ook heerlijk. Het begint met een opwekkende sativa-kick, waarna je een relaxed gevoel ervaart.
Moeten we nog meer zeggen over deze verbazingwekkende strain? In 8 weken tijd krijg je bovengemiddelde opbrengsten van een van de kleverigste, heerlijkste knoppen die je ooit hebt gezien. En als we heerlijk zeggen, dan bedoelen we dat deze knoppen smaken naar aardbei en kauwgom. Wat kun je nog meer wensen?