Candy Kush (Auto Seeds)

In Candy Kush, heeft Auto Seeds een aantal van de beste Kush genen uit Californië verenigd met hun Auto Pounder. Met een hoogte van 50-60cm, is dit absoluut niet de grootste plant, maar ze weet wel hoe ze haar energie in de productie van bloemen moet pompen. Deze autoflowering variant beloont een vaardige kweker met tot wel 400g/m² zeer krachtige wiet.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Auto Pounder x Kush
Bloeitijd 65-75 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) 30-60cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Candy Kush: Beloont een vaardige kweker met tot wel 400g/m²

In Candy Kush, heeft Auto Seeds een aantal van de beste Kush genen uit Californië verenigd met hun Auto Pounder. Door dit te doen, hebben ze een eenvoudig te kweken, struikachtige plant gecreëerd met een dicht uiterlijk en korte levenscyclus en toch is de opbrengst niet misselijk. Daarnaast is ze zeer bestendig tegen schimmels en ongedierte, wat haar een geweldige strain maakt voor beginners.

Met een hoogte van 50-60cm zal Candy Kush niet boven de rest uittorenen, maar deze plant weet wel hoe ze haar energie moet sturen naar het meest cruciale onderdeel van het leven: Reproductie. Als het gaat om vrouwelijke cannabis planten, houdt dit in dat ze zoveel mogelijk bloemen zal produceren. Candy Kush is dol op voortplanting en ze wil het snel ook!

Slechts 65 dagen na ontkieming, zal Candy Kush Automatic de volwassenheid bereiken en de vaardige kweker belonen met tot wel 400g/m². De smaak van deze wiet wordt gedomineerd door aroma's van kruiden en verbrande karamel. Als het om kracht gaat, moet je je niet laten misleiden door haar kleine postuur, want ze vloert je! Met haar hoge THC en CBD gehalte, zal ze lichaam en geest meevoeren en een zoete bedwelming en ontspanning opwekken. Maar een paar trekjes teveel en het effect zal steeds meer verdoven, waardoor Candy Kush Automatic een mogelijke remedie is voor slapeloosheid.